Heyecan duyacağim birşey?

Bende de 2 sene once vardi bu durum insan hicbirseyden zevk almazmi yaa ? Yoook düsün dugun gunumde bile ayaklarim yerden kesilmedi boyle karnima heycandan agrilar girmedi anormal oldugunu dusunuyordum strestenmiş şimdi iyiyim valla heycansiz hayat ot gibi resmen.
Tavsiyelere gerek varmi bilmiyorum ama aksyon lazimken ben esimle tartisirim ortada bisey yokken kuserim :)
Birde konusmadigim bir akrabam var ona laf yollarim :)))))) bir bakmişimki herkes beni ariyor niye oyle dedin sinirlnmişler flan diyeee heyt beee :)

Tartismalarla eglenemiyorum ki aksine sinirlerim tavan yapıyor. :D

Tartismalarla eglenemiyorum ki aksine sinirlerim tavan yapıyor. :KK70:

Heycanli olmuyor mu şimdi allah için :KK12:
Ben gecen adrenalinden uzak kalinca esimde beni bayAa bir sinirlendirince cafede masaya vurup kalkmştim eve otobusle geldim :halay: sonra esim 3 gun küstü bana bende ona :eek: 3 gunun sonunda geldi elimi flan tuttu ayy.ilk gunki gibi hissettim barisma cabalari benim yok mok demem ne bilim bana eglenceli geliyor :KK48:

Motosikletle 5 sehir gezdik zaten kamplarda yaptik bircok bilgisatar oyunu ve kutu oyununu oynadim zaten. -.- degisik birseyler ariyorum :/ Eskiden heyecanli olanlar zamanla heyecanli olmuyor

Asgari ücretle bir ay gecinmeyi deneyin bence. Değişik bir deneyim olabilir ;)

Bence çocuk yapın bitmeyen bi heyecan. Anne karnına düştüğü andan itibaren her ayrıntısına ayrı heyecanlanscaksınız... Denendi.

Heycanli olmuyor mu şimdi allah için :KK12:
Ben gecen adrenalinden uzak kalinca esimde beni bayAa bir sinirlendirince cafede masaya vurup kalkmştim eve otobusle geldim :halay: sonra esim 3 gun küstü bana bende ona :eek: 3 gunun sonunda geldi elimi flan tuttu ayy.ilk gunki gibi hissettim barisma cabalari benim yok mok demem ne bilim bana eglenceli geliyor :KK48:

Küs durmak yok bizde, aynı gün barisilmiş olur tartisma olsa bile. :D hic sevmem onu. Garipsi he .d

Asgari ücretle bir ay gecinmeyi deneyin bence. Değişik bir deneyim olabilir :KK66:

Az paraylada yaşadım. Zor günlerde gecirdim. Hayatinda parasizlik ne bilmeyen insan degilim.

Küs durmak yok bizde, aynı gün barisilmiş olur tartisma olsa bile. :KK70: hic sevmem onu. Garipsi he .d

Az paraylada yaşadım. Zor günlerde gecirdim. Hayatinda parasizlik ne bilmeyen insan degilim.

3 yildir beraberiz ilk defa 3 gun küs kaldık ama. Bizdede yoktur normalde.
Neyse sizde cocuk yapin baya heycanli birseymiş :)

Küs durmak yok bizde, aynı gün barisilmiş olur tartisma olsa bile. :KK70: hic sevmem onu. Garipsi he .d

Açıkçası bir çok konuda doyuma ulasmis oldugunuz için (en azindan izlenimim bu) böyle bir öneride bulundum. Belki bu değişik gelir diye :)
Başka bir derdiniz var da kafanızı mı dağıtmak istiyorsunuz diye de düşündüm.

4-5 yıl kadar önce aynı şeyi dert ettiğimi hatırladım, bana da nostalji oldu.
(Bu arada eğer hayatınızın rutin kısmından memnun degilseniz ara sıra deneyimlediginiz yüksek doz adrenalin durumu kurtarmiyor :) tecrübe ile sabittir )
En büyük derdiniz bu olsun diyeyim. Biraz uykumu aldığımda önerileri bende takip edeceğim :) ise yarar şeyler çıkar gibi görünüyor

Açıkçası bir çok konuda doyuma ulasmis oldugunuz için (en azindan izlenimim bu) böyle bir öneride bulundum. Belki bu değişik gelir diye :)
Başka bir derdiniz var da kafanızı mı dağıtmak istiyorsunuz diye de düşündüm.

4-5 yıl kadar önce aynı şeyi dert ettiğimi hatırladım, bana da nostalji oldu.
(Bu arada eğer hayatınızın rutin kısmından memnun degilseniz ara sıra deneyimlediginiz yüksek doz adrenalin durumu kurtarmiyor :) tecrübe ile sabittir )
En büyük derdiniz bu olsun diyeyim. Biraz uykumu aldığımda önerileri bende takip edeceğim :) ise yarar şeyler çıkar gibi görünüyor

Kafa dagitmak konusunda hakli olabilirsin belkide ondan hep arayislara fazla girdim 2 senedir hic istemedigim bir sehirdeyim bikac aya gidecegim umarim buradan. Bakalım nasil olacak. Bircok konuda doyuma henüz ulaşmadim istedigim seyler var ama suan icin uygun degil ileride umarım.

benimde uzuun zamandır apsürt duygular salgılatan şeyler yapmaya ihtiyacım var konuyu takip ediyorum bakalım:bicak:öyle şeyler okuyayımki dengem şaşsın, kocaylada küsüm zaten camping mi yapayım paraşüt mü bilmiyorum artık :kızgın:

Paraşütte zaten size eşlik edicek bir pilot oluyor o hafif kilolu olursa sizi dengeler.Bende yapmıstım zayıf olduğum için daha iri yapılı bir pilot vermişlerdi :KK30:

paraşütle atlayın. hani böyle eğitmenle birlikte atlanılan paraşüt etkinliği var ya, onu yapın. oldukça ekşınlı olabilir :))

Back
X