Heyecan kalmadı,her şey çok monoton.

Lunapark gibi yerleri sevdigimden bir cok kez gitmisligimiz var,fakat ilişki ilerledikçe yapilabilecek şeylerde önceki zamanlarda yasandigindan tükeniyor. Hediye yapmayı falan dusunuyorum açıkçası ama onunda cabalamasini istiyorum,tek taraflı olmasın istiyorum. Tüm ilişki ve evliliklerin genel sorunu da bu sanırım;monotonluk :( ne yapsak...

Sen hediye alırken illa onunda mı alacak olmasını istersin canım?
Bu kadar bencil olma. Sen güzel bi hediye yap, tatlı bi süprizle ver. Bak bakalım altında kalacak mı?
O zaman anlarsın hediyenin tek taraflı olduğunu..
Ama sanmıyorum oda boşvermez. Oda senin için çabalar yani..
Kadın olan sensin.. İlgi çekmeyi bileceksin böylece..
Tamam mı canım?:34:

ay cnm suanda aynı seyleri yaşıyoruz. bizimde 4 yıl oldu aynı sehirdeyiz haliyle yapılcak herseyi yaptık diyebilirim. size önerim ortak bi şeyler yapmaya çalısım dans gibi kurslara yazılabilirsiniz biz biara maket oyuncak boyama olayına sarmıstık cok eglenceli oluyo hem apşap maket seklinde onları yapmaya calısıyoduk sonrasındada boyuyoduk fln. bu bizi baya oyaladı mesela. eğer konuscak bisi bulamıyosan ya ikinizde farklı seyler yapcaksınız yada eger onun fırsatı yoksa sen hayatını biraz monotonluktan kurtarcaksın ki sevgiline anlatcak farklı seylerin olsun muhabbet olsun :3:

Kızlar kusuruma bakmayın. Ben buraya bakmayı unutmuşum,yakında kendi varlığımıda unutacagim diye şüpheleniyorum:) Hepinizin yazdıklarını okudum. Gerçekten cok doğru şeyler yazmışsınız. Ve farklı fikirler. Dans kursu olsun,maket boyama olsun.. Hoş şeyler. Eskiden merak ederdik birbirimizi,yani hobilerimizi sorardik bir saat sadece bir şeyin üstünde eğlenerek konuşurduk. Veya önemli olaylarimi anlatırdım,dinlerdi. Destek olurdu. Simdi ise öyle sıradan bir hayatımız var ki,ne konuşsakta neşelensek diyoruz. Hediye almayı dusunuyorum,aslında yapmayı dusunuyorum. Kendi ellerimle manevi değeri büyük olsun, hayatı boyunca aklında olup gulumseyecegi bir şey olsun istiyorum da bilemedim ne yapsam:)) Hepinizin yazdıklarını dikkate aldım, iyi ki varsınız. Şu hediye konusuna da bir el ativerirseniz güzel olur aslında:p

kızlar konuyu dağıtmak istemem ama sevgiliye mp3almak içini sevdiği şarkılarla doldurtup hediyeetmek çokmu çocuksu??

Neden çocuksu olsun,bence gayette güzel. Hele de içindeki şarkıların sizin için anlamları büyükse.. Bende böyle bir şey yapmak isterdim,fakat daha farklı şeyler olsun istiyorum. Ama bunu senin yapmani öneririm(yapmadiysan eğer) :)

Canım benimkinin doğum gününe 10 küsürcük gün kaldı. Ben kutu hazırlıyorum çünkü sevgilim laf arasında duygusal anlamlı şeylere daha önem çok önem verdiğini, unutamayacağını sık sık dile getirir. Mesela bi'arkadaşı öyle pat diye pasta getirmiş doğum gününde hala o çocuktan bahsederken öz kardeşi yapmış gibi gözleri parlayarak anlatıyor:)

Ben koyu bir takım bağımlısı olduğundan esas olarak tuttuğu takımın sadece armasının olduğu (renkleri yok Allah'tan:p) bir ince kazak, takımın kupası fotoğrafçı yazı yazabilirse bardağın altına başlama tarihimizi yazdıracağım:9:. Bi'de takımın deodarantı, anahtarlığı vs. yani uygun bulduklarımı alıp koyarım. Onun dışında hikaye gibi bi'şey yazdım ve slayt hazırladım arada videolarımızdan komik kesitleri aldım vs. Cdnin üstüne de sticker hazırladım üstünde birbirimize söylediğimiz hitap şekillerimiz olacak ve cd kutusuna da tasarım yaptım tam albüm olacak yani:9:

Mektup yazacağım; her A4 kağıdının kenarına bizim fotoğraflarımızı vs küçük küçük koydum, güzel tasarımlar yaptım. Çubuk kraker hep çantamda olur, çok dalga geçer. Bi'tane tuzlu çubuk kraker koyup üstüne esprili hep beraber paylaşalım gibisinden not düşücem:12:

Bu tarz şeyler canım bi'de hepsini tek tek paketliycem kutuyu açıcak yine hepsi paketli her açışta heycanlanır diye düşünüyorum:9:
Onun dışında sevdiği şeyleri yapıcam, öğrenci evinde çünkü (kısır, patates salatası vs) bi'de pasta alır güzel bi'masa hazırlarım.
İmkanın varsa düşün derim, bol şans, mutluluklar canım:6:

Canım benimkinin doğum gününe 10 küsürcük gün kaldı. Ben kutu hazırlıyorum çünkü sevgilim laf arasında duygusal anlamlı şeylere daha önem çok önem verdiğini, unutamayacağını sık sık dile getirir. Mesela bi'arkadaşı öyle pat diye pasta getirmiş doğum gününde hala o çocuktan bahsederken öz kardeşi yapmış gibi gözleri parlayarak anlatıyor:)

Ben koyu bir takım bağımlısı olduğundan esas olarak tuttuğu takımın sadece armasının olduğu (renkleri yok Allah'tan:p) bir ince kazak, takımın kupası fotoğrafçı yazı yazabilirse bardağın altına başlama tarihimizi yazdıracağım:9:. Bi'de takımın deodarantı, anahtarlığı vs. yani uygun bulduklarımı alıp koyarım. Onun dışında hikaye gibi bi'şey yazdım ve slayt hazırladım arada videolarımızdan komik kesitleri aldım vs. Cdnin üstüne de sticker hazırladım üstünde birbirimize söylediğimiz hitap şekillerimiz olacak ve cd kutusuna da tasarım yaptım tam albüm olacak yani:9:

Mektup yazacağım; her A4 kağıdının kenarına bizim fotoğraflarımızı vs küçük küçük koydum, güzel tasarımlar yaptım. Çubuk kraker hep çantamda olur, çok dalga geçer. Bi'tane tuzlu çubuk kraker koyup üstüne esprili hep beraber paylaşalım gibisinden not düşücem:12:

Bu tarz şeyler canım bi'de hepsini tek tek paketliycem kutuyu açıcak yine hepsi paketli her açışta heycanlanır diye düşünüyorum:9:
Onun dışında sevdiği şeyleri yapıcam, öğrenci evinde çünkü (kısır, patates salatası vs) bi'de pasta alır güzel bi'masa hazırlarım.
İmkanın varsa düşün derim, bol şans, mutluluklar canım:6:

Sevgilinin yerinde olmak vardı:9: çok yaratıcı,çok hoş fikirler yaa. Bence ona bunları yaptığında sana tekrar aşık olacak,garanti:9: Bazılarını benimde yapma imkanım var aslında, yapmalıyım; evet eveet yapayım:))) Benim evine gidip masa hazırlama gibi bir imkanım yok,öyle bir şey yapabilsem ne de hoş olurdu oysa ki. Çok çok teşekkürler,sizede mutluluklar. Hep musmutlu olun insallaahhh:9:

Sevgilinin yerinde olmak vardı:9: çok yaratıcı,çok hoş fikirler yaa. Bence ona bunları yaptığında sana tekrar aşık olacak,garanti:9: Bazılarını benimde yapma imkanım var aslında, yapmalıyım; evet eveet yapayım:))) Benim evine gidip masa hazırlama gibi bir imkanım yok,öyle bir şey yapabilsem ne de hoş olurdu oysa ki. Çok çok teşekkürler,sizede mutluluklar. Hep musmutlu olun insallaahhh:9:

İnşallah canım ya:9: Bi'de geçen dedim başlarda ne kadar romantiktin diye "heh hep erkekler yapsın zaten sen en son nezaman yaptın" dedi utandım bi'an:30:Cd vs. yaparsan tasarımda yardımcı olabilirim, geriye bi'tek sana bastırması kalır:7:. Ben paketleme olarakta şöyle bi'şeyler yapıcam sana da fikir olur:9:
$387577_213112425440659_826316564_n.webp $IMG_0936-1024x680.webp

İnşallah canım ya:9: Bi'de geçen dedim başlarda ne kadar romantiktin diye "heh hep erkekler yapsın zaten sen en son nezaman yaptın" dedi utandım bi'an:30:Cd vs. yaparsan tasarımda yardımcı olabilirim, geriye bi'tek sana bastırması kalır:7:. Ben paketleme olarakta şöyle bi'şeyler yapıcam sana da fikir olur:9:
Eki Görüntüle 520484 Eki Görüntüle 520485

Sanırım seni bana Allah gönderdi:9: Bu arada 22 yaşındayım,söylemeyi unuttum da:) Cd yapma konusunda hiç bir fikrim veya bilgim yok malesef. Yardımcı olursan öyle sevinirim ki. Video,slayt falan mı yapsam? Yapabilirsem tabi:51: Paketlemeler çok hoş gerçekten,sende yetenekli birisine benziyorsun:

Sanırım seni bana Allah gönderdi:9: Bu arada 22 yaşındayım,söylemeyi unuttum da:) Cd yapma konusunda hiç bir fikrim veya bilgim yok malesef. Yardımcı olursan öyle sevinirim ki. Video,slayt falan mı yapsam? Yapabilirsem tabi:51: Paketlemeler çok hoş gerçekten,sende yetenekli birisine benziyorsun:

Liseden fotoğraf-grafik tasarım çıkışlıyım. Üniversitede de iletişim fakültesindeyim o yüzden baya ilgiliyim :)

Ben yazı, fotoğraf, yazı ve videolardan kesitler olarak sıralayarak ilerliyorum, yardımcı olurum tabii, mesaj atabilirsin istersen:)

Yaşıtmışız bu arada:7:

Liseden fotoğraf-grafik tasarım çıkışlıyım. Üniversitede de iletişim fakültesindeyim o yüzden baya ilgiliyim :)

Ben yazı, fotoğraf, yazı ve videolardan kesitler olarak sıralayarak ilerliyorum, yardımcı olurum tabii, mesaj atabilirsin istersen:)

Yaşıtmışız bu arada:7:

Mesaj atmayı denedim,fakat yazdığım mesajlar 100 olmadığı için yazamıyorum sana:26: Nasıl yapsak?

Back
X