Canım benimkinin doğum gününe 10 küsürcük gün kaldı. Ben kutu hazırlıyorum çünkü sevgilim laf arasında duygusal anlamlı şeylere daha önem çok önem verdiğini, unutamayacağını sık sık dile getirir. Mesela bi'arkadaşı öyle pat diye pasta getirmiş doğum gününde hala o çocuktan bahsederken öz kardeşi yapmış gibi gözleri parlayarak anlatıyor:)
Ben koyu bir takım bağımlısı olduğundan esas olarak tuttuğu takımın sadece armasının olduğu (renkleri yok Allah'tan

) bir ince kazak, takımın kupası fotoğrafçı yazı yazabilirse bardağın altına başlama tarihimizi yazdıracağım

. Bi'de takımın deodarantı, anahtarlığı vs. yani uygun bulduklarımı alıp koyarım. Onun dışında hikaye gibi bi'şey yazdım ve slayt hazırladım arada videolarımızdan komik kesitleri aldım vs. Cdnin üstüne de sticker hazırladım üstünde birbirimize söylediğimiz hitap şekillerimiz olacak ve cd kutusuna da tasarım yaptım tam albüm olacak yani
Mektup yazacağım; her A4 kağıdının kenarına bizim fotoğraflarımızı vs küçük küçük koydum, güzel tasarımlar yaptım. Çubuk kraker hep çantamda olur, çok dalga geçer. Bi'tane tuzlu çubuk kraker koyup üstüne esprili hep beraber paylaşalım gibisinden not düşücem
Bu tarz şeyler canım bi'de hepsini tek tek paketliycem kutuyu açıcak yine hepsi paketli her açışta heycanlanır diye düşünüyorum

Onun dışında sevdiği şeyleri yapıcam, öğrenci evinde çünkü (kısır, patates salatası vs) bi'de pasta alır güzel bi'masa hazırlarım.
İmkanın varsa düşün derim, bol şans, mutluluklar canım