heyecan mı bitti sıkılıyormuyum ne oluyor bana yardım edin :(

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
merhabalar böyle bir konuyu açmak zorunda kalacgm hayatta aklıma gelmezdi en baştan anlatim 18 aylık bir ilişkim var bu zamana kadar harika gidiyordu cok seviyordum cok kiskaniyordum onu universitede okuyor sehir dısında uzaktan uzaga yuruttuk bu zamana kadar ve cok ozluyorduk birbirimizi ama ne olduysa bu seferki gelişinde oldu ben onla bulustum 1. gun guzel 2.gun guzel 3.gun cok guzel tamam 4.gun drken sanki eskisi gbi hissetmedgmi farkettim yani seviyorum ama bi eksiklik varmıs gbi bend ve o gundn sonra gunler zehir olmaya basladi bna aglıyorum hc biseydn zevk almıyorum sonra hatta depresyonda oldugum o yuzdn boyle hissettgmi dusundum ama yok icim rahatlamadi bir turlu ne oldu bna ben onsuz nefes bile alamazdim kendimi onsuz dusunemezdim ki hala dusunemiyorum simdi neler dusunuyorum yanına gdyorum bulusuyorum hatta bazen mutlu bile oluyorum ama aklıma gelyo o dusunce yne fena oluyorum sizce bu durum gecici mi yoksa kalici mi cok uzuluyorum kendimi kötü hissediyorum ne olur bna yardım edin benle aynı durumu yasayanlar ozellikle yardımcı olursa cok sevinirim tskkrler şimdiden

ben hiç böyle hissetmedim ama kendini niçin üzüyorsun eskisi gibi heycan duymuyorum ben diye.
ayağın sağlam yere basması lazım zaten. bence şikayetçi olma. ilk başlarda heycanlık duymak normal, sonradan sonraya zaten bazı şeyler oturuyor.
bence kendine haksızlık etme. bunda hem yardım edecek hiç birşey yokki. kendine şunu sorgula: ben onu seviyor muyum? onsuz bir hayat düşünebiliyor muyum?

acaba onu bir kızla hayal etsen, kötü olur musun yoksa bir tepki vermez misin? geceleri dalmadan önce onu düşünür müsün?
hep kendini onun yanındamı istersin?
sen önce kendine bunu sorgula.

şunu ekleyeyim. buda olabilir, şehir dışında okuduğu için fazla görüşemiyorsunuz. telefondan da bu işler biraz tabi zor oluyor.
sanki part time sevgiliymişiniz gibi hissediyorsun. bu mesafeden dolayı kaynaklanıyor. o yine gittiğinde, sende sanki yanlızmışsın gibi hissediyorsun.
mesafeli ilişkiler zordur.

kendimi onsuz düşünemiyorum ama eskisi gibi degilim bazen sıkılıyorum yanında eskisi kadar kıskanmıyorum da ama fotografktarmızı gordukce gozlerim doluyo veya sarkımızı dinleyince kafam cok karısık ustune bide sucluluk duygusu eklendi ama napıcm bilemiyorum tek istedigim gecmesi baska hc bisey istemiyorum cumartesi gunu okula gdcek ben yne tek kalcm aylarca gorusemicez belki ne olack bilemiyorum bunalımdamym dye soruyorum bzen kendime beni tek bunaltan sey bu soru isaretleri

bu zaman kadar hç oyle bir şey olmadı ama 2 ayda 3ayda bir gorustgmz oluyordu hergun bulusurduk hç sıkılmazdım ama simdir birkaç saat sonra sıkıldgmı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…