heyecan

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar hayatınızda en çok ne sizi heyecanlandırdı:):jeyyar:

şu ana kadar yaşadıklarımda en çok nişan yüzüklerimiz takılırken heyecanlanmıştım:asigim:
düğünümü düşünemiyom bile kimbiilr ne biçim heyecan yapacam

ufak bir yalanım yakalanmak üzereyken gerçekten çok heycanlanmıştım delikafadulden

erkek arkadaşımla ilk buluştuğum gün (ilkkez biriyle buluşmuştum da )
aman allahım o nasıl bi heycandı öyleee:1shok:
kıpkırmızı olmuştum bideee
ayy gider gelir söylerrr o da uyuzzz
heycandan morarmıştınnn derr klava:

beni ilk öptüğünde.. kıpkırmızı olmuştum ve arkamı dönmüştüm:)

eşimin yemin töreninde onu görmenin ona sarılmanın heyecanını düğünümde bile yaşamadım çok başka bişeydi

şu anda çok heyecanlıyım. bu gece askerdeki aşkım görebilmek için yola çıkıyorum. yaklaşık 60 gündür görmüyorum ve çokkk özledim.

şu anda çok heyecanlıyım. bu gece askerdeki aşkım görebilmek için yola çıkıyorum. yaklaşık 60 gündür görmüyorum ve çokkk özledim.

sarısı başıma inşallahhhhhhhhhhh bende aşkımı çok özledimdelikafadulden

iLk aşkım ve onunLa yaşadıgım hersey..
haLa bayramLarda msj attıgında içim içimi yer :asigim:

Bayram msjına da neden heycanLanıyosam kaydirigubbakcemile3

bende eşimle flört donemımızın ilk çıkma gununde çok heyecanlanmıstım ...
hatta okadar heyecanlanmıstımkii... aşkımı otogardan alıp gidecegımız yone dogru gidecek otobusten inip yanlış yone giden otobuse binecek kadar :asigim: :roflol: :roflol:
neysekı gidecegımız yere aktarma yapılacak yerde beynıme dank ettide inmiştik otobusten :roflol: :roflol:

eşimle ilk çıkmaya başladığımızda yaklaşık 2 ay boyunca buluşacağımızdan bir gün önce iştahım kesilir mide kramplarıyla yaşamaya çalışırdım. zayıflamıştım o zamanlar. yeniden yaşaşasam o günleride zayıflasam ne güzel olur yaaa :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…