Heyecandan ölmek üzereyim ovulasyon ile ilgili

Gulcancan5959

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
34
14
8
33
Ayın 8 inde bir ovulasyon yaptım pozitif di dün ve bugün yaptım yine pozitif acaba 2.yemi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim heyecandan ölmek üzereyim Allah rızası için bilenler yazsın

Eklentiler

• IMG_20210421_123825.webp
    IMG_20210421_123825.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 35
Ayın 8 inde bir ovulasyon yaptım pozitif di dün ve bugün yaptım yine pozitif acaba 2.yemi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim heyecandan ölmek üzereyim Allah rızası için bilenler yazsın
Gebelik testi yap varsa çıkar zaten 13 gün olmuş öncekinden beri
2 şık vR zaten ama beta HCG yapmadan tahmin zor yanıltıcı olur

Gebelik testi yap varsa çıkar zaten 13 gün olmuş öncekinden beri
2 şık vR zaten ama beta HCG yapmadan tahmin zor yanıltıcı olur
Çok çelişkideyim 6 aydır istiyoruz geçen ayda ovulasyon takibi yaptım hiç başıma böyle bişey gelmemişti . Hamile isem hiçbir belirti yok ama

• Beğen
Reactions: H M
Çok çelişkideyim 6 aydır istiyoruz geçen ayda ovulasyon takibi yaptım hiç başıma böyle bişey gelmemişti . Hamile isem hiçbir belirti yok ama
Daha çok az olmuş isteyeli
Belirtiler sonrada çıkıyor sonuçta varsa vardır hicbirsey kaybetmessin 🤗

Çok heyecanlıyım hayal kırıklığıda yaşamak istemitorum ama yarın yapicam yoksa bu heyecanla ben ölürüm🙊
Vakti geldimi oluyor herşey hayal kırıklığı değilde vakti saati değilmiş dersin diğer aya umutlarını saklarsin hicbirsey kaybetmessin

Ben de gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim :)) aynı böyle kopkoyuydu, noluyor yahu bir gebelik testi yapayım dedim ve pozitifti :)

Back
X