Heyecanı geçiren ilaç arıyorum yardım edin

Ezelss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3
0
36
Ankara
Meraba arkadaşlar ben çok bunalımdayım buaralarr pazartesi günü üniversiteye başlıcam şehir dışını kazandım vee sunum falan yapıcam bol bol çok korkuyorum ben aşırı heycanlanıp eli ayağı zangır zangır titreyen bir insanım ve suratım kıpkırmızı olup nefesim tıkanıyor direk bildiğinz heyecanlanma yanii bunun için yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana bir pskoloğa görün gibi tavsiyelerde bulunmayın bildiğiniz heyecan giderici ilaç var mı ve doktora başvurmadan kullanabileceğim bir antidepresan var mı bu duruma iyi gelicek lütfennn cevap yazınn yoksa ben üniverstyi bitiremicem :((((

burda tavsiye edilen ilacı hiç bilmeden kullanman doğru mu sence?

Adı üstünde tavsiye istiyorum kullananlar faydasını ve yan etkisini bilir sonuçta bende ona göre araştırıcam tabiki yoksa ben bu illetle yaşayamıcam

birincisi ilaç ismi vermek yasak zaten

ikincisi hem bu illetle yaşayamıycam deyip hem de psikoloğa git demeyin biraz ilginç olmuyor mu?

üçüncüsü de bu tip ilaçlar yan etkisi çok olan ve tehlikesi olabilen ilaçlardır,kimse bu riski göze alıp birşey yazmaz sanıyorum.

Adı üstünde tavsiye istiyorum kullananlar faydasını ve yan etkisini bilir sonuçta bende ona göre araştırıcam tabiki yoksa ben bu illetle yaşayamıcam

peki o zaman ben lustral tavsiye ediyorum düşünce toparlayıcı ama yinede temkinli ol canım

canım topluluk önünde sunum yapmak ve başkaları tarafından değerledirilme yani sosyal fobin var anladıgım kadarıyla. sosyal fobiyi yenebilmen için topluluk önünde konuşma yapmak için kendini zorlan gerekiyor ancak bu şekilde aşabilirsin. öz güveninin zamanla arttıgını göreceksin. bu yıl durumu aşmak için çaba gösterirsen iş hayatın içinde çok iyi bir adım atmış olursun.

ancak senin kaygı düzeyin ve heyacanın çok yüksek sanırım. buna da depresyon denmiyor. eşlik eden bir depresyonun tabiki olabilir. bu durumu psikiyatri uzmanları anksiyete diye nitelendirdikleri için anksiyolitik ilaçlar veriyorlar. bunun için uzmana başvurman gerekiyor. ama ilaç sosyal fobini tek başına çözmede yeterli değil. senin de bu işi bu yıl çözmek için çaba harcaman gerekli. üniveritede bulunan çok hoş öğrenci kulüplerine kayıt yaptırabilirsin. hem öz güvenin gelişir, hem beceri edinirsin.

İlaç tavsiyesinde bulunmak, ilaç tavsiyesi için konu açmak yasaktır.

Back
X