Heyecanımın bitmesi..

Heyecanın bitmesi normal çünkü artık rutinleştikçe konuşulacak şeyler de sıradanlaşıyor. Ben o yüzden sürekli yenilik katıyorum hayatıma. Karşımdaki kişiyle de bu yenilikleri paylaşınca hep canlı kalıyor ilişkimiz.
Yenilikçi olun ve çok fazla ilgi beklemeyin

Benim sevgilim de esnek çalışmada adam bütün gün şortla evde:) ama msj atmaz bende atmam arada komik video paylaşırız.

Mesai saatleri içinde 30 dk da bir yazması iyi bile. Çok konuşasınız varsa mesaiden sonra ararsınız konuşursunuz. Her dakika yazışmak zorunda değil insanlar, sevgiliniz olsa dahi.

iliskimin basinda da 30 dakikada bir mesajlasmiyordum, simdi de,

ama kendisi ile on yildir evli 15 den fazla yildir birlikteyiz, hic oyle mototonlasmaya dayali bir sorunumuz da olmadi. Cok aktif birisi degilimdir genel olarak zaten ondan ni acaba bilemiyorum.
Korona etkisi olabilir bir ihtimal ama degilse bir sorgulamak lazim. Her iliski bir yilda bu seviyeye gelmez cunku.

iliskimin basinda da 30 dakikada bir mesajlasmiyordum, simdi de,

ama kendisi ile on yildir evli 15 den fazla yildir birlikteyiz, hic oyle mototonlasmaya dayali bir sorunumuz da olmadi. Cok aktif birisi degilimdir genel olarak zaten ondan ni acaba bilemiyorum.
Korona etkisi olabilir bir ihtimal ama degilse bir sorgulamak lazim. Her iliski bir yilda bu seviyeye gelmez cunku.
Zaten yan yana aşırı ilgiliyiz falan bir de eskiden ayni isteydik cikinca birden herşey degisince boşluğa düştüm sanırım.

Back
X