Heyecanlıyım..Folik asite başladım,ovulasyon testi sipariş ettim...

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
Merhaba arkadaşlar. İçim kıpır kıpr çok heyecanlıyım. Bebek yapmya karar verdik önümüzdeki ay ilk denememizi yapıcaz inşallah çok bekletmez bizi :) Folik asit aldım dün içmeye başladım. Bugün de şu ovulasyon testlerinden sipariş ettim bakalım hangi günler yumurtluyorum ona göre çalışmalar yapalım 1 ay önce kasık ağrısı sebebiyle doktora gittiğimde gebelik için gerekli kontrolleri de yaptırmıştım tüm sonuçlar iyi çıkmıştı. Korkularım da var hamilelik süreci ve çocuk yetiştirmekle ilgili ama mutluluğum çok daha fazla :)) bana dua edin ve lütfen tecrübelerinizi paylaşın

ben de heyecanlıyım:) 2 ay önce folik asite başladım, ilk ay boş geçti bakalım bu ay ne olacak:) hazirana kadar deneyip sonra ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum

Sağlıkla kucağına al inş çok sevindim senin adına. İnş rabbim bize de gösterir. bekledin mi hemen oldu mu? öncesinde bişeyler yaptın mı

8 aylık evliyim ama baska sebeplerle bebek düsünemedik.yasminle korunuyordum.bu ay bıraktım.ates ölcme yöntemini denedim.zaten bekarken de adetlerim düzenliydi.ovulasyon dönemim haftasonuna denk geldiginden esimle daha cok birlikte olduk.bat im 9mart ama 5 martta test yaptım pozitif geldi.anlamıstım cünkü herhangi bir adet belirtisi yoktu.ama gebelik belirtileri olur zannediyordum o olmayınca tereddütte kaldım ama zaten büyük cogunlukta 5.haftadan sonra belirtiler baslıyormus

ne güzel hem ilk denemede olmuş,hem de erkenden öğrenmişsin hayırlısıyla kucağına al inşallah darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…