heyecanlıyımmm :):)

deryamlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
47
1
28
35
Bursa
Merhaba Hanımlar,

bugün saat 14,30da oğluşumu görmeye gitcem herdefasında içim kıpır kıpır okadar heyecan yapıyorumki anlatamam gerçi benimle aynı duyguyu yaşayan bir çok bayan vardır eminim. Heyecanımı paylaşmak istedim sadece inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.

:))))) bir de bakacaksın doğmuş :)))) heycanının ne güzel , Allahım hayırlısı ile kurtarsın canım, doğumun da kolayca olsun zaman da hızlı geçsin kavuş bebeğine inşallah :)

:))))) bir de bakacaksın doğmuş :)))) heycanının ne güzel , Allahım hayırlısı ile kurtarsın canım, doğumun da kolayca olsun zaman da hızlı geçsin kavuş bebeğine inşallah :)

amin canım benim yaa inşallah çok saol güzel duaların için :))

gittik gordum maşallah ya gun geçtikçe buyuduğunu hissediyorum bakaym ayın 19unda tekrar gormeye gitcem oğluşumu :)) heyecanlı bekleyişim yine sürüyorr..

ayy ne güzel :))) içinde bir can büyüyor harika dimi :)))
Büyüyor tabiki tatlım , maşallahhhhh

evet canım biraz zor karar verdik diyebilirim ama sonunda bulduk Emir Ege olcak paşamın adı :))

harika bir isim :)
benimde kızım olursa ECE oğlum olursa EGE olacak :)

Emir için isim analizi yaptın mı? Baskın bir isim.

Adıyla yaşasın paşan :)

çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.ben her doktora gidişimde ilk önce korkuyorum kötü bişey cıkarsa diye ama doktordan cıkınca sabırsılıkla bi sonraki kontrol gününü bekliyorum

çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.ben her doktora gidişimde ilk önce korkuyorum kötü bişey cıkarsa diye ama doktordan cıkınca sabırsılıkla bi sonraki kontrol gününü bekliyorum

sanırım korku duygusu yüzünü görene kadar devam edecek Allah ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…