heyet raporu almak

sevgi korhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
1.022
726
123
33
Kızlar ben bimde çalışıyorum benim magzam yoğun bir magza ve ben kaldiramiyorum çok yoruluyorum normal rapor almak da istemiyorum paraya ihtiyacım var hiç böyle rapor alan oldu mu yardımcı olur musunuz bu konuda bana lütfen bilgisi olan yazsin

Doktorunuzla gorusun bence size o yardimci olabilir. Ben de memurum ve asiri bulanti ve asiri kusmayla rutin olarak hastaneye yatmam gerekince kendisinden rapor rica ettim hemen yardimci oldu sagolsun.

Ben bebegim kucuk diye 1 aylik heyet raporu almistim. Ama heyet raporunu kolay kolay vermiyorlar malesef. Doktorunuza durumunuzu anlatin gerekirse baska bi branstan alabiliyorsaniz alin.

Onu bence bi is yerinizdeki birine sorun. Sonucta sizi 5 ay beklemeyip yerinize birini alabilirler. Ve donecek bi isiniz olmayabilir. Ozelde kadro diye bisey pek olmuyo malum.

Onu bence bi is yerinizdeki birine sorun. Sonucta sizi 5 ay beklemeyip yerinize birini alabilirler. Ve donecek bi isiniz olmayabilir. Ozelde kadro diye bisey pek olmuyo malum.
Bana zaten onlar söyledi ama böyle söylemediler sadece 3ay ücretli 3ayda ücretsiz el dediler

3ay ucretsiz izin alabilecek durumdaysaniz bilemem. Ama eger alabilirseniz dogrudan heyet alin bence.

Valla kizlar sukur edin halinize ben ayagimin ere bastigi bir iste calisiyor olsam asla heyet raporu pesine dusmem ama malesefki ucus hostesiyim ozel bir firma ve yere gecirmiyor.Seni o karin ve agir is yukuyle 36.ci haftaya kadar ucuruyor.

Canım Allah yardımcın olsun hamileyken bim çok zor 7 yıl çalıştım oğluma hamileligimin 5. Ayında cinnet geçirip bs nin yüzüne fırlattım anahtarları çıkıp gittim hamileliğin verdiği duygusal dalgalanmalar ve işin ağırlığı yüzünden tüm haklarım da yandı tabii 2 ay daha sabredemedim çok yoğun ve sorunlu bir mağazaydı sen sabret benim gibi yapma araştır heryer den benim hamileyken çok sorunlarım vardı özel hayatımda herşey üst üste geldi

Ya canım.sagolsun buradakiler bana çok yardımcı oluyorlar ama musteriler deli ediyor beni

Hamile yolculara bile seyahat amacli ucaga binmek icin belli bir haftadan sonra doktor raporu alma sarti varken bir hostesin 36 hf ucmasi bence tuhaf,bence bu iste bir yanlislik var,iyice arastirmanizi oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…