- Konu Sahibi Deve tabani
Yok daha neler.bunu ancak derler yapamazlar.memurmusunuz?Umarım sağ salim atlatırım işten men edilme durumu vs var denildi korktum acıkcası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha neler.bunu ancak derler yapamazlar.memurmusunuz?Umarım sağ salim atlatırım işten men edilme durumu vs var denildi korktum acıkcası
Sözleşmeli sağlık personeliyimYok daha neler.bunu ancak derler yapamazlar.memurmusunuz?
Kastım 657 idi öyleymişSözleşmeli sağlık personeliyim
Hakem hastane nedir? Sağlık çalışanları için mi? Geçmiş olsun bu arada.
Tesekkur ederimSağlık raporu alan memurların ,raporlarının usule uygun olup olmadığına karar veren ,memurun görev yaptığı il sınırları içinde olan ,il sağlık müdürlüğünce belirlenmiş herhangi bir hastane .Kurum rapor hakkında şüpheye düştüğü vakit bu yolu izleyebiliyor.
Fenne uygunluk istemişler. Başınızın dönüp dönmediğini nasıl ispat edecekler. Muayneye gitmeden önce ilaçları kesmen lazım. En fazla işe dön derler hiç bi sıkıntı olmazKızlar merhaba. 18 saatlik uzun bir seyahatin ardından yoğun baş dönmesi mide bukantısıyla nöroloji polk basvurdum. Doktor bey Bi kaç test yaptı 20 günlük istirahatim için 3 hekim onaylı Bi rapor düzenledi. Bugun kendi hastaneme gönderdim.
Hakem hastaneye gönderilecek vs falan dedi Bi taraftan şaşırdım Bi taraftan üzüldüm ayağa kalkamıyorum recete mi falan gönderdim yine de yok şöyle yok böyle.
Sorum şu heyet raporu alıp hakem hastane de problem yasayan oldu mu? Çok şaşkın ve gerginim kavga edicem edicek halim yok
Merhaba, şimdi benim de başımda buna benzer bir durum var da ne yaptınız hakem hastaneye yönlendirildiniz mi sorun oldu mu?Kızlar merhaba. 18 saatlik uzun bir seyahatin ardından yoğun baş dönmesi mide bukantısıyla nöroloji polk basvurdum. Doktor bey Bi kaç test yaptı 20 günlük istirahatim için 3 hekim onaylı Bi rapor düzenledi. Bugun kendi hastaneme gönderdim.
Hakem hastaneye gönderilecek vs falan dedi Bi taraftan şaşırdım Bi taraftan üzüldüm ayağa kalkamıyorum recete mi falan gönderdim yine de yok şöyle yok böyle.
Sorum şu heyet raporu alıp hakem hastane de problem yasayan oldu mu? Çok şaşkın ve gerginim kavga edicem edicek halim yok