Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARKADASLAR RAPOR ALMALIYIM. KARSILIĞI NE OLURSA OLSUN RAPOR VEREN DUYDUGUNUZ BİLDİĞİNİZ Bİ DR VARSA LÜTFEN BENİ HABERDAR EDİN. ÇOK ACİ. BEBEĞİMİ 3 AYLIK BIRAKIP İŞE BASLAMAK İSTEMİYORUM.BİLENLER ÖZELDEDNDE OLSA BANA ULAŞIN.ANKARADAYIMbenneyaptımki
mesleğinize memur yazmışsınız. memurların ücretli doğum izninden sonra bir yıl ücretsiz izin kullanabildiğini biliyorum ben. neden rapor gerekli anlamadım
ARKADASLAR RAPOR ALMALIYIM. KARSILIĞI NE OLURSA OLSUN RAPOR VEREN DUYDUGUNUZ BİLDİĞİNİZ Bİ DR VARSA LÜTFEN BENİ HABERDAR EDİN. ÇOK ACİ. BEBEĞİMİ 3 AYLIK BIRAKIP İŞE BASLAMAK İSTEMİYORUM.BİLENLER ÖZELDEDNDE OLSA BANA ULAŞIN.ANKARADAYIMbenneyaptımki
ne yazıkki benimde hiç bilgim yok. benimde ihtiyacım olacak .araştırıyorum bende.bilgim olursa yazarım. seninde bilgin olursa bana yazarsan seviniirim..kolay gelsin