Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar ben 25 haftalık hamileyim ama çocuk 21 gözüküyor doktorların hepsi çocuğun yaşamayacağını söyledi çarşamba heyete çıkıcakmışım heyete neden çıkılır ne yapıcaklar bilen yaşayan var mı
Merhaba kızlar ben 25 haftalık hamileyim ama çocuk 21 gözüküyor doktorların hepsi çocuğun yaşamayacağını söyledi çarşamba heyete çıkıcakmışım heyete neden çıkılır ne yapıcaklar bilen yaşayan var mı
geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız genelde o anabilim dalının uzmanlarının hepsi toplanıp bu hastaya ne yapmalı ne etmeli tedavi planlaması yapılır.
geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız genelde o anabilim dalının uzmanlarının hepsi toplanıp bu hastaya ne yapmalı ne etmeli tedavi planlaması yapılır.
Çok geçmiş olsun , inşallah gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder de hiçbiseye gerek kalmaz .
Heyete çıkmayı sormussunuz,Uzmanların hepsi toplanıp istişare edip bir tanıya varırlar ona göre gebeliğinizin gidişatı belirlenir, evraklar resmi olarak hazırlanır.