Heyete çıkma

buse09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
46
14
38
Merhaba kızlar ben 25 haftalık hamileyim ama çocuk 21 gözüküyor doktorların hepsi çocuğun yaşamayacağını söyledi çarşamba heyete çıkıcakmışım heyete neden çıkılır ne yapıcaklar bilen yaşayan var mı

Merhaba kızlar ben 25 haftalık hamileyim ama çocuk 21 gözüküyor doktorların hepsi çocuğun yaşamayacağını söyledi çarşamba heyete çıkıcakmışım heyete neden çıkılır ne yapıcaklar bilen yaşayan var mı
Kuzum neden ki bebekde ne sıkıntı var peki????

geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız 🙏 genelde o anabilim dalının uzmanlarının hepsi toplanıp bu hastaya ne yapmalı ne etmeli tedavi planlaması yapılır.

Çok geçmiş olsun , inşallah gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder de hiçbiseye gerek kalmaz .
Heyete çıkmayı sormussunuz,Uzmanların hepsi toplanıp istişare edip bir tanıya varırlar ona göre gebeliğinizin gidişatı belirlenir, evraklar resmi olarak hazırlanır.

Back
X