Heyyy kizlar buraya bakin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Levrekkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
689
1.409
313
İyi geceler kuzuslar
Cok sukur cana gelenden baskasini cok kafama takan biri degilim size danismam gereken bise var; 24 yasindaym bi kere aldatldm bir seneden sonra o zmn 18yasindaydim:) cok uzuldm ama gecti tabi snra iki iki iliskim daha oldu ama 3 ayi gecmedi. İlk iliskimde de sonrakilerde de hep guclu taraf olan ben oldum, zor olan ben oldum. Tartistik aramadim sormadim, boyle olnca da hep cok kactim cok kovalandm tabi. İki yildir hayatima kmseyi sokmadim neden bilmiyorum ama yaklasmaya calisan butun erkeklern gercekten biseler hissettikleri icin yaklasmadigini dusunuyorum. Hepsi kotu niyetliymis gibi geliyo.Hatta bi keresinde kacar gibi kalktm masadan adam dalga gecti benimle niye bu kdr korktun diye.. Aslinda tam da bu cidden korkuyorum. Yazismak konusmak istemiyorum, zaten mesafeli bi insanim ozellikle erkekler konusunda cok mesafeliyim nedense bide ustune bu eklenince suratimi bes karis asiyorum, geriliyorum. Olabilcek insanlara bile firsat vermiyorum. Olumlu dusunsem de istemiyorm falan diyorum. Yasitlarim zaten inanilmaz cocuk geliyolar bana.. Kendimi ablalik yapiyomus gbi hissediyorm.Cekingen miyim desem kesinlikle degilim aksine her ortama cabucak isinan cok da sosyal biriyim. Okul bitti calisiyorum, uni'deyken basip yurtdisina ciktm bi sene kendim yasadim yani gayet kendine yetebilen biriyim. Ama nolcak boyle? Kendimi oyle kapattm ki aska meske fazla naz da asik usandiriyo sanirim.. Hrkesi kotu niyetli gibi gorup kendimden uzak tutuyorum, tersliyorum.

Aldatılmak nedir çok iyi bilirim ben 4 senelik ilişkimde çok pis bir şekilde aldatıldım nasıl olduğunu anlatıp yormayayım seni ama kendini bir ilişki için zorlama..sana nasibin nerden geleceğini sen bilemezsin..öyle bir aşık olursun ki 1 sene içinde nişan düğün hepsini yapıverirsin benim gibi belli olmaz..nasip seni bulacak yaşın gayet genç hala..sen istemediğin sürece birilerinin A BAK ŞU ÇOCUK ÇOK İYİ GÖRÜŞ AA FALANCANIN OĞLU İYİ ÇOCUKTUR HMMM GÖRÜŞŞ demesiyle zorlama kendini.ya da illa bir ilişkim olmalı diye düşünme sen birine karşı için ısınmayınca kimseyle görüşmeye zorlama kendni cnm zamanı geldiğinde olacaktır...

Aslinda bide su var kafamda belirledgim bi profil var onu ariyorum galiba ben. Profilin disinda kalanlari da hic gormuyorm bile. Mesela arkadaslar konusmuslar, boy farkinin onemi yok vs diye boyum zaten 1.70 ama iki uc senedir topuksuz goren yoktur heralde beni, o yuzden de kisa boylu birini aklimdan gecirmem yani kiz gibi geliyo kisa boylu erkeklr haha

Ergenlik çağlarında yaşadığın aldatılmaya takılıp kalmış olamazsın herhalde,
ben de o yaşlardayken aldatılmıştım (hem de kuzenimle) o zamanlar etkisi çok büyüktü ama şimdi izlerini bile taşımıyorum

Dediğin gibi sosyal,girişkensen bir kişiliksen iletişim problemi de yaşamamalısın
ya da kendine dahi itiraf edemediğin bir özgüven problemin olabilir,kendinde beğenmediğin ve dolayısıyla
karşı cinsin de beğenmeyeceğini düşündüğün..

Profil falan hikaye:))))) tabiki boyundan kısa olması ya da olmamasıyla ilgili herkesin fikri değişebilir sen istemiyorsan olmaz zaten senden kısası:) ama ben kısayım eşim de bende azcık uzun çok değil ama sorun yok yani :) aşk profil dinlemz :)))))))))))))

kuzeninizle mi !! o insanlar görüşmediğiniz net tabi ama ya kuzeniniz :44:zor olmadı mı ???

kuzeninizle mi !! o insanlar görüşmediğiniz net tabi ama ya kuzeniniz :44:zor olmadı mı ???

O kişiyi bir daha hiç görmedim,
kuzenimle de ilişkimi o zaman kestim,uzun yıllar sonra bizi barıştırmaya çalıştılar araya giren aile fertleri kırılmasın diye
barışmış gibi yaptım ancak mecburi aile toplantılarında bulunmamaya gayret ederek idare ettim..
Şu an kopuğuz..
çok zaman önceydi,o zaman bana ağır gelmişti,şu an hiç bir şey hissetmiyorum ama
kuzenimle de lise çağlarımda koptuğumuz için şimdi istesem de bir arada olamayız,tanımıyoruz bile birbirimizi..
En son ergenlikteki beni biliyor...

Ergenlik muhabbeti deseeeeem değil insan kzuenine bunu nasıl yapar dicem o yaşta çocuk aklı desem yine de aklım alamadı benim bunu amaaaaaan :44::44:

Ergenlik muhabbeti deseeeeem değil insan kzuenine bunu nasıl yapar dicem o yaşta çocuk aklı desem yine de aklım alamadı benim bunu amaaaaaan :44::44:

Her gördüğüne aşık olacak kadar çocuk,ama kuzenini aldatmaması gerektiğini bilecek kadar yetişkindik
O bunu düşünmeden yaptı,sonra bu noktalara geleceğini bilseydi yapar mıydı bilmiyorum..

Her gördüğüne aşık olacak kadar çocuk,ama kuzenini aldatmaması gerektiğini bilecek kadar yetişkindik
O bunu düşünmeden yaptı,sonra bu noktalara geleceğini bilseydi yapar mıydı bilmiyorum..

Allah'ım YaRabbeeeeeem ben kuzenlerimle kardeş kadar yakın olduğumdann böööööööyle kaldım bak bak neyse sen atlattıysan sıkıntı yok demektir yalnız konuyu açan arkadaş yok

seen sen yoksa aman allahım ikizmiiyiz yoksa:))))

aynı bende öyleydim canım ama ben aldatılmadım terkedildim 18 yaşımdayken herkesten uzaklaştım kimseye güvenemedim eşim çok uğraştı benimle başka kimsede okadar uğraşmazdı sanırım inşallah sende gönlündekini bulursun bu arada boy takıntısı bendede vardı ben 175 eşim 190 canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…