İyi geceler kuzuslar
Cok sukur cana gelenden baskasini cok kafama takan biri degilim size danismam gereken bise var; 24 yasindaym bi kere aldatldm bir seneden sonra o zmn 18yasindaydim:) cok uzuldm ama gecti tabi snra iki iki iliskim daha oldu ama 3 ayi gecmedi. İlk iliskimde de sonrakilerde de hep guclu taraf olan ben oldum, zor olan ben oldum. Tartistik aramadim sormadim, boyle olnca da hep cok kactim cok kovalandm tabi. İki yildir hayatima kmseyi sokmadim neden bilmiyorum ama yaklasmaya calisan butun erkeklern gercekten biseler hissettikleri icin yaklasmadigini dusunuyorum. Hepsi kotu niyetliymis gibi geliyo.Hatta bi keresinde kacar gibi kalktm masadan adam dalga gecti benimle niye bu kdr korktun diye.. Aslinda tam da bu cidden korkuyorum. Yazismak konusmak istemiyorum, zaten mesafeli bi insanim ozellikle erkekler konusunda cok mesafeliyim nedense bide ustune bu eklenince suratimi bes karis asiyorum, geriliyorum. Olabilcek insanlara bile firsat vermiyorum. Olumlu dusunsem de istemiyorm falan diyorum. Yasitlarim zaten inanilmaz cocuk geliyolar bana.. Kendimi ablalik yapiyomus gbi hissediyorm.Cekingen miyim desem kesinlikle degilim aksine her ortama cabucak isinan cok da sosyal biriyim. Okul bitti calisiyorum, uni'deyken basip yurtdisina ciktm bi sene kendim yasadim yani gayet kendine yetebilen biriyim. Ama nolcak boyle? Kendimi oyle kapattm ki aska meske fazla naz da asik usandiriyo sanirim.. Hrkesi kotu niyetli gibi gorup kendimden uzak tutuyorum, tersliyorum.