Hgc 1.20 çıktı yükselir mi kızlar

Zeynep kavak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
50
21
88
26
Merhaba hanımlar. 9 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmuyor. Ve ben 9 aydır sürekli 10 gün geç adet oluyorum. Bu ay ilk defa 17 gün sonra tekrar adet oldum ama şöyle daha adetime 10 gun var önce çamur gibi akıntım oldu sonra pembe şimdi de kırmızı gibi kahverengi gibi değişik bi kanamam var. Acile gidip kan verdim 1.20 çıktı hgc . Bı kaç gün sonra tekrar gitsem yükselir mi acaba 😢 bı umut

Yumurtlama gününü takip ediyor musun test ile?
Kanama toplam 1 pedi geçtiyse yerleşme kanaması değildir.

Merhaba hanımlar. 9 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmuyor. Ve ben 9 aydır sürekli 10 gün geç adet oluyorum. Bu ay ilk defa 17 gün sonra tekrar adet oldum ama şöyle daha adetime 10 gun var önce çamur gibi akıntım oldu sonra pembe şimdi de kırmızı gibi kahverengi gibi değişik bi kanamam var. Acile gidip kan verdim 1.20 çıktı hgc . Bı kaç gün sonra tekrar gitsem yükselir mi acaba 😢 bı umut
1.20 gebeligin basi da olabilir hic olmayadabilir su an nasilsiniz

Eklentiler

• IMG20230511172256.webp
    IMG20230511172256.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bı bakar mısınız tek belirtim sabah aşırı mide bulantısı kusma isteği başka yok adetime 3 gün var dün böyle bı test yaptım ilk yaptım çok belirsiz di ama gün içerisinde baktığımda böyle olmuş çok inanmak istemedim yanlış gibi geldi sizce?

Back
X