HGS filmi cektirenler

Kraliceu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
37
11
38
32
Merhabalar kizlar rahim filmi çektirip o sırada yapışıklip olup film sırasında açılan ve hamile kalan var mı yardım :)

Çektirmedim ama bu soruyu ve cevapları çok okudum. Evet çok var genetik tıkanıklık veya Bi sorun yoksa açılıyormuş hep

Merhabalar kizlar rahim filmi çektirip o sırada yapışıklip olup film sırasında açılan ve hamile kalan var mı yardım :)
Tüpüm tıkalıydı ameliyatla açılmaz dediler film çekilirken açıldı ama çektirdiğim yerde Farklı bi yöntem uygulanıyordu o yöntemle açıldı canım Hemen hamile kaldım sonrasında
İlk çektirdiğimde de tıkanıklık yoktu ama çektirdikten sonra hemen hamile kaldım yani 4 yılda 2 kere hamile kaldım ikiside filmden hemen sonra etkisi var bence

Canım öncelikle bebişlerini Allah size bağışlasın.bugün bende rahim filmi çekildim hiç bi problem yok gayet güzel tıkanıklık yapışma flan yok dediler senin ilk gebelikte de mi öyle dediler.

Canım öncelikle bebişlerini Allah size bağışlasın.bugün bende rahim filmi çekildim hiç bi problem yok gayet güzel tıkanıklık yapışma flan yok dediler senin ilk gebelikte de mi öyle dediler.
Evet canım banada ilk çektirdiğimde öyle dediler zaten sonraki ay hamile kaldım

Bende bugün çektirdim ama sormayı unuttum bu ay korunmam gerekli mi die.o zaman korunmaya gerek yok degilm mi
Ben korunmadım zaten bir sonraki ay hamile kaldım ama ilk ay radyasyon alıyoruz yumurta Etkileniyor diye okumuştum

Bense size bisy sormk istiyorm bnde 3 martta rahim filmi çekindim bu ay 22 de adet olcam bu adetten once hamile kalma sansm varmidr sizcee

Bense size bisy sormk istiyorm bnde 3 martta rahim filmi çekindim bu ay 22 de adet olcam bu adetten once hamile kalma sansm varmidr sizcee
Evet var tabi hatta ilk ay hamile kalan çok insan var inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…