- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
- Konu Sahibi Denz67543456
Hanımlar Izmirde rahim filmi çektirmek istiyorum. Önereceğiniz bir hastane var mi fiyatları nasıl 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat olarak bilgi verebilirim 800-1200 arasıHanımlar Izmirde rahim filmi çektirmek istiyorum. Önereceğiniz bir hastane var mi fiyatları nasıl![]()
Teşekkür ederimFiyat olarak bilgi verebilirim 800-1200 arası
Neresi mesela? Ben de çektirecegim deFiyat olarak bilgi verebilirim 800-1200 arası
Bem genel fiyat ortalamasını yazdım farklı şehirde yaşıyorumNeresi mesela? Ben de çektirecegim de
Çok pahalı herşey yaaGeçen ay çektirdim hgs. 2500 torbalida
İstanbul echomar veya sonomed. Her iki şube de Cevat Bayrak'a ait. Şiddetle tavsiye ediyorum 2 senedir çift rahimli olduğumu sanıyordum perde olduğu ortaya çıktı.Neresi mesela? Ben de çektirecegim de
Merhaba. Ne zaman çektirdiniz ve ücret olarak ne istiyorlar? Ben anestezili istiyorum kendimi kasacağıma eminim muayenede bile çok zorlanıyorum.İstanbul echomar veya sonomed. Her iki şube de Cevat Bayrak'a ait. Şiddetle tavsiye ediyorum 2 senedir çift rahimli olduğumu sanıyordum perde olduğu ortaya çıktı.
Teşekkür ederimAnestezili fiyatı bilmiyorum canm ama 1200 tl ödedim daha bir ay olmadı. Çok memnun kaldım
İnşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlar olurMaalesef öyle keşke iş yarasa birdebenim sonucum iyi çıktı ama hala bekleyiş içerisindeyim bu da hem psikolojik hem maddi olarak çok yıpratıyor
Anestezili çektirdim ben ağlayarak uzandım ama hiçbir şey hissetmedim keşke daha önceden çektirseydim dedim. Görüntüleme merkezinde çektirdim özelde daha pahalı olduğu için 1500tl ye 15dk sürüyorMerhaba. Ne zaman çektirdiniz ve ücret olarak ne istiyorlar? Ben anestezili istiyorum kendimi kasacağıma eminim muayenede bile çok zorlanıyorum.
Nerde çektirdiniz acabaAnestezili çektirdim ben ağlayarak uzandım ama hiçbir şey hissetmedim keşke daha önceden çektirseydim dedim. Görüntüleme merkezinde çektirdim özelde daha pahalı olduğu için 1500tl ye 15dk sürüyor
Lotus görüntüleme merkezi izmirdeNerde çektirdiniz acaba
Lotus görüntüleme merkezi izmirdeNerde çektirdiniz acaba