hi sohbet uygulamasını kullanan varmı acil...

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
bu uygulama profil oluşturulup mu kullanılıyo yoksa her girildiğinde farklı rumuzla girilip haybeye mi sohbet. Eşimin telefonuna yüklenip silinmiş. Eğer eşim giriyosa onu orda nası bulabilirim? Ne biliyim konum, falan bende yükledim ama sadece isim yaş ile giriş yapılıyo. Yani öğrenmek istediğim şöyle. mesela diyelimki bi kız var ve o uygulamadan birbirlerini bulup konuşabilermi yoksa her girdiğinde farklı insanlar mı oluyo? Tepkim ve takibim buna yönelik olacak?

İnşallah umduğunuz gibi bi durum yoktur.. keşke bi bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim.. gebe olduğunuzu görünce içim sızladı ve Rabbim içinizi ferahlatsın demek istedim..

Amin canım galiba benim biraz vesvesem yani kendime çekiyorum. Napıım eğer varsa öyle yada böyle yapar. Eğer yoksa bu benim için imtihan rabbim kolay geçirsin. Çünkü elle tutup gözle görmediğim bişey hakkında durmadan düşünmek çok zor

İnternette böyle bişey buldum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 125
Sıkıntı stres üzüntüden uzak durman lazım senin.. kendini hırpalama yıpratma bebeğin her şeyden önemli.. eşinin normalde sana yaklaşımı nasıl?

Bir de şunu anımsadım eşimin telinde chaton diye bi sohbet sitesi yüklüydü ama aldığımızda kendiliğinden vardı.. belki de öyle bi şey olabilir mi ? Hiç kurma kendini..

Bi de hamilelikte akılla değil hormonlarla yönetiliyoruz. Ben mesela geçen ay evden işe işten eve gelen tüm hesapları açık ve bende de olan telefonu laptopu hep ortada olan Ada'mın beni aldattığından o kadar emindim ki ay ne takipler ne takipler hiç bişey çıkmadı tabi o yüzden çok kafaya takma cnm biraz da bu hormonlar mahvediyor bizi.

Back
X