Doğuma Hazırlık 🌺🌺🌺İstanbul Anadolu Yakasında kadın doğum?🌺🌺🌺

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sakuraaa

Doğayı sev yeşili koru 🌿
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.678
2.235
53
32
İstanbul
Arkadaşlar İstanbul sultanbeylide oturuyorum.
Buraya yakın güvendiğiniz bildiğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Malum bir çok hastane pandemi hastanesi oldu. Bunu da göz önünde bulundurursanız beni çok mutlu edersiniz.

Burada iki özel hastane var. Saygı ve ersoy hastanesi. İkisi de bence çok kötü. Salgın var hastanelerde. Bir tane de devlet hastanesi var. Aşırı kalabalık.

Özel de olur civar ilçelerde bildiğiniz var mı?

Merhabalar, ben Pendik Remedy Hastanesi'ne gidiyorum kontrollerim için. Hastaneye çok bayılmasam da doktorumdan çok memnunum. Çok ilgili ve bilgili bir doktor, Şükran Hanım, kesinlikle tavsiye ederim.

Merhabalar, ben Pendik Remedy Hastanesi'ne gidiyorum kontrollerim için. Hastaneye çok bayılmasam da doktorumdan çok memnunum. Çok ilgili ve bilgili bir doktor, Şükran Hanım, kesinlikle tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim. Mutlaka değerlendireceğim. 🤗🤗🤗

Arkadaşlar İstanbul sultanbeylide oturuyorum.
Buraya yakın güvendiğiniz bildiğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Malum bir çok hastane pandemi hastanesi oldu. Bunu da göz önünde bulundurursanız beni çok mutlu edersiniz.

Burada iki özel hastane var. Saygı ve ersoy hastanesi. İkisi de bence çok kötü. Salgın var hastanelerde. Bir tane de devlet hastanesi var. Aşırı kalabalık.

Özel de olur civar ilçelerde bildiğiniz var mı?
Merhaba şuan hangi doktorla devam ediyorsunuz ben de doktor arıyorum pendik civarında

Back
X