Hibiskus gebelere zararliymis diye okudum yengeme ikram ettim bilmeden

Tomilikkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
23
29
38
38
Slm arkadaslar tengem 6 aylik hamile. Bende griptim isyerinde ihlamur ve hibiskus karisimi ictim iyi geldi. Aktardan alip eve geldim. Hazirladim. Yengemede goturdum bi su bardagi. Sonra netten baktim gebeler uzak dursun yaziyodu. Zararliymis. İlaclarla almayin falan diyodu yazida. Yengemle abimin kan uyusmazligi var ve bugun igne yaptirmislar. Cok korkuyorum. İnsallah bisey olmaz. Oysa faydali olur diye ikram etmistim. Abimede goturmustum. Ya ikisinide yengem ictiyse! Bilgisi olan yada cevresinde ornegini yasamis olan varmi. Uzunca yazdim kusura bakmayin. Uyuyamiyorum cok endiseliyim

Evet cvp alamadim kimseden. Yengem iyi cok sukur. Belki merak eden olur. Bir daha bitkisel bisey falan ikram etmem bayagi gerildim. Bide burdanda cvp bekledim geceden aksama kadar :))

Oda bişey mi ben kendim bilmeden içtim hibüsküs çayını.Bi seferden sanmıyorum bişey olcagını düşük yaptırıyormuş diye okudum bende inşallah bi sıkıntı olmaz
Bitki çaylarından uzak durmakta fayda var

Bende dün içtim şimdi öğrendim böyle bir yan etkisi olduğunu
Şimdi ilk aylardayım bide çok korktum ya off inşallah bir yan etkisi olmaz bir kere içmelikle

Bir defadan bir sey olmaz
Yengeniz de biliyordur bitkisel karisimlarin icilmeyecegini bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…