Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serumun bitimini takiben çok sık şekilde sancıların başlıyor ve bunu takiben kabak çiçeği gibi açılıyormuşsun. Suni sancının doğumu epey hızlandırdığı söyleniyor. Ama sancılar çok seri bir şekilde geliyormuş.dün kontrolüm vardı açılmam sancım yokmuş perşembe sabah suni sancı vermeye başlayacaklar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
suni sancı süreci çok hızlandırıyor ama şiddetli, gerçi suni olmayan sancı nasıl bilemediğim için karşılaştıramıyorum..ben 1,5 saat suni sancı aldım ve sonra 4 cm açılma oldu ve epidural verildi, sonra herşey süt liman oldu..korkma ve korkutucu yorumlara aldırma, evet şiddetli ama dayanılıyor bak şimdi bugün yarın 2. doğumum olacak, yine normal doğum yapacağım inşallah..suniye gerek olacak mı bilmiyorum ama olursa da biliyorum ki tamam şiddetli ama belli bir süre için ve hızlı..
suni sancı gerçekten çok korkunç.epidural verilmeseydi görürdüm sizi bu kadar rahat anlatabilirmiydiniz.çünkü ilerleyen saatlerde sancı daha dayanılmaz bir hal alıyor.acı eşiğim yüksek olmasına rağmen acıdan ölücem sandım.doğumdan sonra sancı çekmekten elim ayağım tutmaz haldeydi.bebeğimi bile tutamadım o kadar yani.
suni sancı gerçekten çok korkunç.epidural verilmeseydi görürdüm sizi bu kadar rahat anlatabilirmiydiniz.çünkü ilerleyen saatlerde sancı daha dayanılmaz bir hal alıyor.acı eşiğim yüksek olmasına rağmen acıdan ölücem sandım.doğumdan sonra sancı çekmekten elim ayağım tutmaz haldeydi.bebeğimi bile tutamadım o kadar yani.[/QUOT
Sizin kadar aci cekmedigim icin ozur mu dileyim anlamadim ki bu gereksiz tepkinizi. sizin de bu hiddetli mesaji yazmaniza gerek yok bana.epidural almasaymisim beni gorurmussunuz!!ne tuhaf ve sacma bir tepki bu!keske siz de alsaydiniz ne diyim.
çok eski bir konu yıllar geçmiş ama dayanamadım cevap yazacağım. Nasıl bir mantık sizin ki, gripli insanın kucağına çocuk veriyorsunuz gerçekten şok oldum. Sezaryen bir tercihte olabilir mecburiyette ki çoğu anne bayılmıyor zaten kesilip biçilmeye ama normal doğum yapmayanları doğum yapmamış saymakta aptallık. Neymiş ertesi gün misafir ağırlamış. siz pek meraklısınız sağlıksız hareketlere ama herkes sizin gibi değil. değil ertesi gün birhafta sonra bile gelmemeli doğum yapmış birine. noluyor öyle hemen parti mi yapılıyor sanki? zaten yenidoğan bir bebeği gripli insanlara vermeniz gerçekten akıl karı değil. ya bişiy olsaydı yavrucağa yoğum bakıma alsalarda o zamanda bakalım dirençli billmem ne diye burada hava atıyor olacakmıydınız. pes valla!sezeryan dansa suni sancıyı tercih etmeni dilerim..normal dogum kadar anne ve bebege iyi gelen bi şey yok..ben suni sancı ile normal dogum yaptım ertesi gğn evde misafir agırladım..bebegim o kadar dirençli ki onca gripli insan kucagına aldı turp gibi..bugun normal dogumla dünyaya gelmiş bir cocugun daha dirençli ve hastalıklara karsı daha kuvvetli oldugu bi gercek..bunu cocugun için yap..ve sütün de hemen ilk anda gelmeye baslıyor..sırıl sırıl akıyor..normal dogum ve hersey normal seyrınde izledigi için