hiç aklımda yokken erken evlilik !!!

ladyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
29
0
86
İstanbul
1 haftalık taze sevgilimle :utangac: bi sorun var. çocuk ben fazla flört etmek istemiyorum evlenmek istiyorum diyor sürekli. ben de hemen evlilik pek düşünmüyorum aslında.

bide o bana göre, ailesi benim aileme göre daha muhafazakar. eğlence mekanlarına girmiyor bile. bende arasıra takılmayı seviyorum.

napacağıma karar veremiyorum sizce yol yakınken dönmeli miyim yoksa devam mı edeyim? bide aileler sonradan sorun olur mu sizce ? :sm_confused:

Ortaçağda mı yaşıyoruz 1 haftada tanımadan etmeden evlenelim? Bu erkekler de cins gerçekten.Biri yıllarca çıkar evliliğin lafını açmaz biri ise hemen evlenmek ister.Muhafazakar diyorsun, bu yapısından dolayı hemen evlenmek istiyor olabilir ama sakın sakın sakın diyeyim.Evlenmek için en az 1 yıl beklemeli insan.Bazı psikologlar 1-2 yıl flörtün 6-12 ay arası nişanlılığın en ideali olduğunu söylüyorlar.İstisnalar mutlaka vardır ama daha 1.haftada bazı sorunlar gözüne batmaya başlamış bile.Karşına al, evlenmeyi şu an düşünmediğini ve birbirinizi tanımanız gerektiğini kibarca anlat.Tepkisni ölç.

daha cok erken canim yaa...
onunla acikca konus ve henuz cok erken oldugunu, birbirinizi iyice tanimadan boyle seyler dusunmenin cok yanlis oldugunu, sonra pisman olabileceginizi anlat.
ne acelesi var ki, yangindan mal mi kaciriyor yahu kaydirigubbakcemile3

daha tanımıyosun bile bu ne acelelik bence böyle bişey yapma konuş onunla erken olduğunu birbirinizi tam anlamıyla tanımanız gerektiğini söyle yoksa işin gerçekten zor

şuanda ağız arıyor ama 1 haftada ağız arayan 1 aya kalmadan teklif eder gibi geliyor. hatta ben bugün bunun sözü nişanı var dediğimde bana insan evleneceği insanı hissedince uzatmamalı dedi. onlar formalite dedi. 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla dedi. ..
akannehir

bence bu adamın amacı evlenmek
kişisi yeri mekanı önemli deil evlensin yeter
uzak dur canım ya seni sen olduğun için sevsin beklemek istiyorsan beklesin yada gitsin başka bi kurban seçsin kendine

bence bu adamın amacı evlenmek
kişisi yeri mekanı önemli deil evlensin yeter
uzak dur canım ya seni sen olduğun için sevsin beklemek istiyorsan beklesin yada gitsin başka bi kurban seçsin kendine

arada insan her gördüğüyle evlenmez diyo ama banada öyle geliyor.

1 haftalık taze sevgilimle :utangac: bi sorun var. çocuk ben fazla flört etmek istemiyorum evlenmek istiyorum diyor sürekli. ben de hemen evlilik pek düşünmüyorum aslında.

bide o bana göre, ailesi benim aileme göre daha muhafazakar. eğlence mekanlarına girmiyor bile. bende arasıra takılmayı seviyorum.

napacağıma karar veremiyorum sizce yol yakınken dönmeli miyim yoksa devam mı edeyim? bide aileler sonradan sorun olur mu sizce ? :sm_confused:

benım bı tanısım vardı senınle aynı seyı yasadı hemen hemen
cocuk ve aılesı daha kapalı daha muhafazakardı
tabıkı kızın aılesı ıstemedı pek bu durumu ama sırf kısları ıstedıgı ıcın kabullenmeye calsıtılar oyle boyle 3 yıl kadar bu ılıskı surdu eyvahedigeldismile
ama sonrasında kızda artık sıkılmıstı bu tutuculuktan baskıdan vs
aılesı zaten bastan berı ıstemıyordu
sonucmu
kız cocugu terk ettı bıkmıs artık :sinifsinif: basta ıyı guzel gelıyodu ama sonraya dogru bilmiyorumkismile

1 hafta çok erkenn ne acelesi var bu kadar anlamadım, hele ki evlilik gibi bir karar için.. acelesi nedir anlayamadım :1closedeyes:

yaşından dolayı evlenmek istiyor arkadaşların dedği gibi seni sevdiği için değilde evlenmiş olmak için evleniyor kendini seven birini bulmuş ohhh ne ala tabi dururmu hiç

Sevgilindeki Ne Cesaret!..

1 Haftada Nasıl Anlayabiliyoki Doğru Kişinin Sen Olduğunu? akannehir

benim başıma gelen:) ben kaçtım ayrıldım 2 hafta oldu evleneceğim kız sensin seni seviyorum diyodu nekadar inandııcı iyi düşün canım

ben 1 haftalık tanıdığı biriyle hemen evlenmek isteyeceğini sanmıyorum.
32 yaşında hemde... .
hani,20 falan olsa olgun değil delikanlılık var serde derim de..bu yaşta bunu demesi şüphe uyandırıyor..
ama bence,sadece ağzında bu..
ciddi söylediğini sanmıyorum.
ha,ciddiyse ki sanmam,daha pekte olgun olamamış derim.
en yanlış şeyi yapıyor.1 haftada evlenmek..
saçmalık...

evlılıkden zıyade sızın eglence mekanlara gıdısınız onun gıtmeyısı arada catısmalara sebep olabılır..bence bıraz bu konulardada esıt olmalısınız sız yapabılırmısınız ..
evlılık ıse neden olmasın enızdemle ablamda enısdem ılk gordunde evlencem kadın demıs onun ıcın..ve evlı ler..kader kısmet..

ailelerin yaşam tarzının çok zıt olması proBlem yaratır canım, inan Buna. aman nasıl olsa Ben onla evlenecem ailesiyle evlenmicem deme, ailesiyle de evleniyorsun. Ben de çok ilişkimi sonlandırmak zorunda kaldım Bu seBeplerden. Benim ailem çok açık görüşlü, geniş insanlar. Biz annemle Bara da gideriz, diskoya da gideriz, ailece evde oturur içeriz, eğlenmeyi çok severiz, ama hayatıma giren erkekler uyum sağlayamaz, Bu durumları yadırgarsa sürdüremem ilişkimi. Şuanki sevgilimle ilişkimin ciddi olmasında Bunun önemli Bi payı var, çünkü sevgilimin annesiyle de Bara gidiyor, eğleniyor, yanında içki içeBiliyorum, anlataBildim mi canım. Hangisi doğru hangisi yanlış diye Bişey yok Burda, sadece yaşam tarzları ve aile yapıları çok Benziyor. Bu konuda ailesini tanımadan ciddi Bi adım asla atma derim. Git tanış ailesiyle, nasıl insanlar gör. Çok Büyük Bi zıtlık yoksa, uyum sağlarız BirBirimize diyorsan da Bol Bol görüş, iyice tanımaya çalış. Pat diye Bi ay sonra evlenecek haliniz yok. Bi sene kadar zaman ver Bana de, seni ve aileni tanıyayım aynı şekilde sen Bizi tanı de, hayırlısı olsun hakkında canım

aileler sonradan sorun olur

yetiştirilme tarzlarınız farklı olduğu için ailelerden önce kendi aranızda sorunlar olur:ecrin_bebek:

konunuzda ortak yanınızdan bahsetmemişsiniz ama ortak olmayan bir kaç yanınızdan bahsetmişsiniz

Buna erken evlilik bile denmez ki. 1 haftada pat diye ne evliliği.

Şöyle yaklaşmış olabilir mi sana, evlilik niyetiyle yaklaşıyorum sana, eğer herşey yolunda gider ise, bu işi uzatmak istemem, demek istemiş olabilir mi?

Bence birşeyler, ne pat diye olmalı, ne de çok uzatmalı. Bence doğru yaklamış bu anlamda. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Doğru insan olduğuna inanırsan ve hazırsan, çok ta uzatılacak birşey yok bence.

Muhafazarlık ise herkeste değişir. Belki de hiç sıkıntı olmayacak. Zaten bu konuda ailelere düşen , seçimlere saygı duymaktır. Sana müdahele etmedikleri sürece sıkıntı yok, onun dışında onlar nasıl isterse öyle yaşar. Bunu da böyle bir karar verme aşamasında, karşındaki insanla mutlaka konuşmalısın, yapabileceklerini ,yapamayacalarını, sınırlarını, önceden bilmeli. Sonradan baskı yapmaya kimsenin hakkı yok.

Son düzenleme:
bir hafta cok kisa
biraz taniiyim birbirinizi
acele ise seytan karisir
bir haftadan sonra evlenilirmi canim sendekaydirigubbakcemile3

Back
X