- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Mrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandı
bir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri