Hiç alttan almayan eş😒

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Mrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandı 😔 bir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri

allah aşkına, o da birşeylerin olmayacağının farkındaymış ki çaba gösterme yoluna gitmemiş. anlıyorum kadınsı hislerle ve muhtemelen hala sevdiğiniz için adım görmek istediniz ama adım atsa, gönül alsa ne işe yarayacaktı ?
İstemek değil de ne bileyim farkında değildim ama beklemişim içten içe. Hem hatalı olup hem de böyle davranmasına gıcık oldum açıkçası

Mrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandı 😔 bir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
O geri gelse ne olacak bee asıl zararla oturan o kaldı mı ortada hadi yapsın utusunu yemeğini. O kaybetmiş o valla kendine değer ver biraz sen önemli ve özelsin . O ise gücü kadına yeten bi zavallı bide üzülme onun için sen eşya mısın bi obje mısın onun evde beslediği bişey mısın sana vurabiliyor çok iyi yapmışsın tabiki bir süre aci cekeceksin arada alışkanlık var çünkü ama geçecek sen dinleme milleti içinde acaba mi desen bile kimseye belli etme öyle dediğini dik dur hep aynı şeyi savun o kaybetti sen değil

İstemek değil de ne bileyim farkında değildim ama beklemişim içten içe. Hem hatalı olup hem de böyle davranmasına gıcık oldum açıkçası

iyi de o kendini hatalı görse zaten işler bu noktaya gelmezdi değil mi ? kendisini haklı görüyor, doğal olarak, bu nedenle de yapıcı olmuyor.

Canım psikolojik destek al olur mu. Bazen insanlar kötü davranılmasına ve şiddete o kadar alışıyor ki, yalnız kalmaktansa ona geri dönmeyi bile düşünüyorlar, çünkü kendi koruma refkleksin çürütülmüş durumda. Lütfen kendine iyi bak ve psikolojik destek al. Eklemek isterim: sunu yaptım ettim diye kendini açıklamaya çalışma. Sorun sende değildi baştan sonra kadar. Yalnis insani sevmişsin. Ama inşallah kurtulacaksın.

Kendinizi suçlamayın ve size bu şekilde öfkeyle kalktın zararla oturdun gibi şeyler söyleyenleri uzunca bir süre dinlemeyin.. Kendinizle baş başa kaldığınızda seven insan beni incetecek şeyleri yapmazdı deyin sevseydi böyle sonuçlanmasına müsade etmeden bir şans için yalvarırdı deyin emin olun içiniz daha rahat eder ben de bir kaç gün önce başlık açmıştım buraya eşimle sorunlarımız var ve bana pek çok kişi tek bir ağızdan çıkmış gibi ne kadar büyütmüşsünüz eşinizin arkadaşlarıyla gezmesini falan tarzda şeyler söyledi bunun üzerine ben elimden geldiğince yapıcı biçimde konuştum telefonda buna rağmen yıkıcı konuşan o oldu bir yerden sonra iyi niyetimiz bizim düşmanımız olabiliyor eğer beni gerçekten önemseyip ilişkimizi yaşatmak isteseydi ben ona ne yapmış olursam olayım üç gündür aramamazlık yapmazdı diyor içimi rahatlatıyorum.. Sizde bir de şiddet var lütfen kendinizi suçlamayın dediğim gibi düşünün

Size ofkeyle kalktin zararla oturdun diyen insanlari hayatinizdan uzaklastirin. Bu soylemler sizi sadece asagi ceker. Adam size kotu davraniyormus. Anliyorum, insan bir ozur bekler. Ama bu kadar haksiz oldugu bir durumda bile kibirli davranan adam zaten munkunse gonlunuzu almasin, hayatinizdan uzak dursun. Sanki cevrenizdeki bu insanlarin da telkiniyle bir ozur dilese barisacak gibisiniz. Bence resmi islemlere baslamakla cok iyi yapmissiniz. Lutfen kararli olun.

O öfkeyle kalktın, zararla oturdun diyen kişiyle bidaha görüşmeyin, sizin iyiliginize konusmuyo o kişi. Dayak yiyip bı de Yarabbi Şükür mu diycektiniz?
Bizim toplumumuz kadınlarında yuvaya emek veren erkeği adam eden kadın olarak görüldüğü için bu şekilde yapacağına tüm yolları deneseydin hatta biraz çekseydin olgun olsaydın ağır başlı akıllı iyi davransaydın vs diye düşünenler bu şekilde konuşacaktır. Konu sahibine diyorum bunlar tamamen yanlış şeyler insan olarak değer görmek hakkını yaptığınız hiçbir hata elinizden alamaz zaten hata da yapmamışsınız akıllı olun ruh sağlığınızı bu tarz düşüncelerle bozmayın. Size böyle diyenlere yuvasına sahip çıkan koca/erkek boşanmama izin vermezdi deyin geçin..

Yok artık şiddet göre göre düzelirdi gelirdi diye mi bekleyeceksiniz. Önceki konularınızı okudumsa bile hatırlayamadım. Belli ki şiddet var. Şiddet çok büyük bir şey ama biz türk kadınlarına sabredilebilinir gibi öğretiliyor. Şu süreçte duyduğunuz tembihler bile onlardan.

şiddetin altında çok farklı psikolojik sorunlar yatıyor. bu sorunlar her şeye yansıyor.

bir kötü söz duysak yemek yapmak birlikte olmak ütüsünü yapmak vs istemiyoruz. Yine iyi sabretmişsiniz.
Şiddet bağımlılık aldatma bir yere varmıyor. Düzelenler yüzde bir. Çocuğunuz var mı bilemem ama sabretseniz çocukla boşanmaya kalkacaksınız bu sefer.

Kendi uyguladigi siddeti sorun olarak gormeyip senin ettigin bir lafi sorun ediyorsa kendi kibri ve narsistligi. Hakli olan sensin, o kuyrugu dik tutmaya calisiyor

Dayak çok kötü birşey bekleyip de dayağı alışkanlık hale getirmesini mi sağlayacaktınız siz bu kadar üzgünsünüz acaba o sizin kadar bu evliliğe ve size değer veriyormuydu bilinçaltından ortak paylaşımların verdiği bir umutla kalbinizden istemişsiniz birşeyler yapmasını normal bir duygu

O halde bu seni daha çok kararli yapmaliydi. Adam bir saniye bile ne seni, ne yuvasini umursamadi. Sen bosanma davasi açip, açmasaydin fark etmezdi. Adam sana hayati zindan etmis, üstüne bosanma davasinda kilini bide kipirdatmiyor.

Halen "erkenmi davrandim" diyorsun. Geç bile davrandin sen. Milleti dinleme. Senin yasadiklarini yasamadilar. Yasasalar çok daha erken dava açarlardi.

Back
X