Hic arkadasim, dostum yok :(

Ben de aynı sorunu yaşıyorum bugün daha iyi anladım uni okumama rağmen tatildeyim ve bir an önce okular açılsın istiyorum uni deki arkadaşlarım memleketlerine dönünce çevremde kimsenin kalmadığını farkettim resmen 2 haftadir evdeyim

Çok geniş sülalemiz ama onların tek derdi dedikodu olduğu için hiç işim bile olmaz kafa dengi hiç arkadaşım dostum yok... berbat bi durum

Neden yok? Hayatınızı her halinizi anınızı paylaşacağınız dostunuz burda?
Hiç bilemezsiniz. Karamsar bakmayın derim.
Her konuda bi sansizligim oldu çünkü yıldızım düşük diye tahmin ediyorum çok eğlenceli her şeye uyum sağlayabilen biri olmama rağmen arkadaş konusunda hep çok sansizim... neyse kısmet

Aynı dertten bende de var insanın yanında 1 tane mi arkadaşı olmaz. Evlendim yeni ortama girdim hala yok. Ama ben kendimi geri çekiyorum neden bilmiyorum. 2 arkadaşım var o da İstanbul’da. Oturduğum yerde yaşıtım insanlar var ama gelip gitme komşuluk yok. İnsan üzülüyor yalnızlığına. Benim eşim birde hiç ilgilenmez benle varsa yoksa kendi hayatı çevresi de geniş. :KK43: Senin ne güzel eşin destekçinmiş.

Çok kazık yedim. Dost sandıklarımdan kurtuldum vs.
Şimdi dost gördüklerim var ama mıçmıç değiliz.
Olmasın da.
İnsanın kendinden ve Allahtan başkasına ihtiyacı yok.

Merhaba canım bende aynı durumdayım resmen benı anlatmışsın hangi şehirlerdensiniz belki buradan bir arkadaşlık başlayabilir

Back
X