• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaşım yok, 2 senedir yalnızlık çekiyorum.

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Üniversiteden geleli 2 sene oldu. Üniversiteyi bilirsiniz her sehirden insanlar gelir. Sevdiğim arkadaslarımın biri orda biri burda, birbirimize uzagız. İkisi evlendi, malum evli arkadaslarla bekarların ilişkisi pek eskisi gibi olmuyor. Onların da kendilerince sorumlulukları oluyor. Hem uzaklık hem evlilik olunca eskisi gibi görüntülü konusamaz olduk. Bulundugum sehirde hiç yakın arkadasım yok. Sırf olsun diye kimseye yaranmayı ya da a’ya b demeyi de sevmiyorum. Ben isterim ki aynı sehirde kafama uygun kız arkadasım olsun, yiyelim içelim gezelim... dertleselim. Hep birbirimizin iyiliğini, güzelliğini isteyelim. Tatile çıkalım vs... 29 yaşındayım, çok bir şey istemiyorum sanki. Bunaldım, o sebeple içimi dökmek istedim sizlere. Hem işsizlik hem yalnızlık insanı ciddi anlamda mahvediyor. Bu durumda olanlar nasıl aştı merak ediyorum, yardım edin. Tavsiyelerinize o kadar ihtiyacım var ki.

Üniversiteden geleli 2 sene oldu. Üniversiteyi bilirsiniz her sehirden insanlar gelir. Sevdiğim arkadaslarımın biri orda biri burda, birbirimize uzagız. İkisi evlendi, malum evli arkadaslarla bekarların ilişkisi pek eskisi gibi olmuyor. Onların da kendilerince sorumlulukları oluyor. Hem uzaklık hem evlilik olunca eskisi gibi görüntülü konusamaz olduk. Bulundugum sehirde hiç yakın arkadasım yok. Sırf olsun diye kimseye yaranmayı ya da a’ya b demeyi de sevmiyorum. Ben isterim ki aynı sehirde kafama uygun kız arkadasım olsun, yiyelim içelim gezelim... dertleselim. Hep birbirimizin iyiliğini, güzelliğini isteyelim. Tatile çıkalım vs... 29 yaşındayım, çok bir şey istemiyorum sanki. Bunaldım, o sebeple içimi dökmek istedim sizlere. Hem işsizlik hem yalnızlık insanı ciddi anlamda mahvediyor. Bu durumda olanlar nasıl aştı merak ediyorum, yardım edin. Tavsiyelerinize o kadar ihtiyacım var ki.
usuyenprenses usuyenprenses de arkadaş arıyor ve aynı dertten muzdarip 🤷

Pandemi döneminde herkesin sorunu aynı malesef. Evde kaldıkça asosyal olduk

Arkadaşsız olmak o kadar da kötü değil bence ya. İş bulduğunuzda bu sorunu bir nebze unutursunuz. En kötü iş çıkışı iş arkadaşları ile bir iki geyik yapılacak organizasyonlar yaparsınız falan, zaman geçer.

Benim çok yakın arkadaşlarımın hiçbiri bana yakın değil, hatta ikisi yurtdışında :) En en yakın arkadaşımla evliyim, o yüzden sorun etmiyorum belki de 😃

usuyenprenses usuyenprenses de arkadaş arıyor ve aynı dertten muzdarip 🤷

Pandemi döneminde herkesin sorunu aynı malesef. Evde kaldıkça asosyal olduk

evet ben de uzun süredir girmiyordum, bir baktım herkes aynı şeyden şikayetçi. Niye böyle olmuş da yoğunlaşmış bu şikayetler anlamadım

evet ben de uzun süredir girmiyordum, bir baktım herkes aynı şeyden şikayetçi. Niye böyle olmuş da yoğunlaşmış bu şikayetler anlamadım
Diyorum ya pandemi dönemi bizi asosyal yaptı 🤷

Ben de İstanbul'dayım ama hiç arkadaşsız kalmayı dert etmedim, vakit geçirebileceğim 2-3 arkadaşım da var fakat bana nedense ailem yetiyor, ailemden arta kalan zamanlarda da kendimle yalnız kalmayı, tek başıma avm dolaşmayı, tiyatroya gitmeyi, evde kitap okumayı, dizi izlemeyi, spora gitmeyi seviyorum, arkadaşlarım teklif edince de bazen eşlik ediyorum bazen yalnız kalmak istiyorum hayır diyorum. Size de önerim, tek başına etkilnliklere katılın, illa 1-2 kişiyle tanışırsınız. Arkadaşlarım bayram tatilinde karadeniz turuna gittiler hemen oradan arkadaş edinmişler mesela :)

Back
X