- 6 Temmuz 2020
- 31
- 25
- 3
- Konu Sahibi Magdalali Mathilda
-
Keşke yargılamasaydın.. bir gün aynı şeyleri yaşarsın ve ben bunu yaoacak insan değildim dersin..ama sevmissindir bir kere..insanın başına hayatta herşey gelebiliyor bunu sakın unutma.. bende asla yapmam deyip yargıyla baktigim herşeyi yaşadım16 yaş mı afedersiniz de yuh!! Benden 2 3 yaş küçükler bile bana çocuk gibi geliyo abla havasina giriyorum siz nasl aşık oluyosunuz..Yani kusura bakmaynda sapkınlık bu varsayalm 40 yaşndasınz 24 yaşnda ki genç delikanli elbette kendi yaşitları birinden hoşlanacak siz nasl kabul ettiniz böyle bişeyi nasıl inandınız?
Keşke yargılamasaydın.. bir gün aynı şeyleri yaşarsın ve ben bunu yaoacak insan değildim dersin..ama sevmissindir bir kere..insanın başına hayatta herşey gelebiliyor bunu sakın unutma.. bende asla yapmam deyip yargıyla baktigim herşeyi yaşadım
Bir lâf vardır kınadığını yaşamadan ölmezsin derler..eleştirmek çok kolay insanları..dediginize katilmamak mumkun degil..Buyuk olan o olsaydi hersey normal görünürdü..Peygamber Efendimiz ilk evliliğini 24 yaşında iken yaptı..ve 40 yaşında idi Hz.Hatice40 yaşındaki adamlar sırf cıtır diye 24 yaşındaki kızlarla evlenince gayet doğal karsılanıyor ama kadın aşık olunca linç ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?