- 6 Temmuz 2020
- 31
- 25
- 3
- Konu Sahibi Magdalali Mathilda
Herkese slm..hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.. bazılarınız diyecek ki hayatta ne acilat var..evet aci cok..lakin onemsiz gibi gorunsede can acitiyor mu acitiyor..birinin sizi sevme sekline hayran olup ona adi oldugunuz oldumu hic!!! Ben oldum..bana bu kadar hayran bu kadar asik biri daha once hic görmemiştim..birbirimizi ne kadar çok sevsekte bunu insanlardan sakladik..çünkü aynı zamanda benim uvey kardesimin akrabasıydı. zamanla bu vicdanımı rahatsız etti ve ben gerçeği söyledim..iyi karşılamadı tabiki de..evlenmenizekimse izin vermez dedi..ben sadece aşkımı yaşamak istiyordum.. evlenmek formaliteydi ve ikimizinde sorumlulukları vardi aileler acısından... birgün onu bir kızla gördüm..ona bakıp gülümsüyordu yakın duruyordu..Hiç birşey yapmadım.. oda beni gördü..sadece ordan uzaklaştım.. sonra dayanamadım birşey yazmayayım dedim ama yazdım..dünde evlenerek yurt dışına gittigini duydum..yuregim hiç bu kadar yanmamıştı aşk acısıyla.. birgün onu bir daha göremeyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. ben buna nasıl dayanacağım bilmiyorum..yaramı ne iyileştirir.. keşke zaman çabuk geçse..
Son düzenleme: