Hiç ayrilamam derken kavusmak hayal oldu

Magdalali Mathilda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
31
25
3
Herkese slm..hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.. bazılarınız diyecek ki hayatta ne acilat var..evet aci cok..lakin onemsiz gibi gorunsede can acitiyor mu acitiyor..birinin sizi sevme sekline hayran olup ona adi oldugunuz oldumu hic!!! Ben oldum..bana bu kadar hayran bu kadar asik biri daha once hic görmemiştim..birbirimizi ne kadar çok sevsekte bunu insanlardan sakladik..çünkü aynı zamanda benim uvey kardesimin akrabasıydı. zamanla bu vicdanımı rahatsız etti ve ben gerçeği söyledim..iyi karşılamadı tabiki de..evlenmenizekimse izin vermez dedi..ben sadece aşkımı yaşamak istiyordum.. evlenmek formaliteydi ve ikimizinde sorumlulukları vardi aileler acısından... birgün onu bir kızla gördüm..ona bakıp gülümsüyordu yakın duruyordu..Hiç birşey yapmadım.. oda beni gördü..sadece ordan uzaklaştım.. sonra dayanamadım birşey yazmayayım dedim ama yazdım..dünde evlenerek yurt dışına gittigini duydum..yuregim hiç bu kadar yanmamıştı aşk acısıyla.. birgün onu bir daha göremeyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. ben buna nasıl dayanacağım bilmiyorum..yaramı ne iyileştirir.. keşke zaman çabuk geçse..

Son düzenleme:
16 yaş küçük biri, fizyolojik bile isteklerini erkeğin bir müddet sonra karşılamaz.
Tabi kendi yaşıtları veya civarı daha cazip gelip gidecekti.
Konuyu sizin 40 yaşında olduğunuzu varsayarak cevaplıyorum aksini düşünmek bile kötü.

16 yaş mı afedersiniz de yuh!! Benden 2 3 yaş küçükler bile bana çocuk gibi geliyo abla havasina giriyorum siz nasl aşık oluyosunuz..Yani kusura bakmaynda sapkınlık bu varsayalm 40 yaşndasınz 24 yaşnda ki genç delikanli elbette kendi yaşitları birinden hoşlanacak siz nasl kabul ettiniz böyle bişeyi nasıl inandınız?

16 yaş mı afedersiniz de yuh!! Benden 2 3 yaş küçükler bile bana çocuk gibi geliyo abla havasina giriyorum siz nasl aşık oluyosunuz..Yani kusura bakmaynda sapkınlık bu varsayalm 40 yaşndasınz 24 yaşnda ki genç delikanli elbette kendi yaşitları birinden hoşlanacak siz nasl kabul ettiniz böyle bişeyi nasıl inandınız?
Keşke yargılamasaydın.. bir gün aynı şeyleri yaşarsın ve ben bunu yaoacak insan değildim dersin..ama sevmissindir bir kere..insanın başına hayatta herşey gelebiliyor bunu sakın unutma.. bende asla yapmam deyip yargıyla baktigim herşeyi yaşadım

Keşke yargılamasaydın.. bir gün aynı şeyleri yaşarsın ve ben bunu yaoacak insan değildim dersin..ama sevmissindir bir kere..insanın başına hayatta herşey gelebiliyor bunu sakın unutma.. bende asla yapmam deyip yargıyla baktigim herşeyi yaşadım

Allah muhafaza yargıladm evet günümz şartlarnda nasl ki erkek kadindan 16 20 yaş kücük olunca yargılıyosak su anki durumu da yargıladm..Bu durumdan acilen vazgeçin acillen

16 yaş fark ile ilgili görüş belirtmeyeceğim belli ki rahatsız oluyorsunuz ama burada söylenenleri de dikkate alın çünkü yorum yapanlar haklılar. Başlığınıza cevap verecek olursam; beni bırakıp başkasına giden adam için çabalamam, evet tabii ki üzülürüm sevmişimdir, başkasıyla olması acı verir ama o beni bırakıp başkasına gittiyse de peşinden koşmam, yeniden beraber olalım diye uğraşmam. Hele ki sizin açınızdan bakarsak 40 yaşında bir kadınsam hiiiiiççççç uğraşamam. Unuturum gider. Zaten 16 yaş fark olsa olsa bir hata olur o hatanın üzerine de bitmesi isabet olmuş olur dolayısıyla önüme bakarım, kendime göre insanlarla vakit geçirmeye çalışırım.

16 yaşında anne olan var. Düşündümde evladınız yaşında birini sevmişsiniz
16 yaş küçük kardeşi olan var. Kardeşiniz yaşında birini sevmişsiniz oha diyorum susuyorum

16 yaş küçük birine ben aşık olabilirim mi diye bakmam ki küçücük çocuk derim.. ne yapıyosunuz siz Allah aşkına gidip başkasıyla evleneceği bariz belli zaten...

40 yaşındaki adamlar sırf cıtır diye 24 yaşındaki kızlarla evlenince gayet doğal karsılanıyor ama kadın aşık olunca linç ediliyor
Bir lâf vardır kınadığını yaşamadan ölmezsin derler..eleştirmek çok kolay insanları..dediginize katilmamak mumkun degil..Buyuk olan o olsaydi hersey normal görünürdü..Peygamber Efendimiz ilk evliliğini 24 yaşında iken yaptı..ve 40 yaşında idi Hz.Hatice

Back
X