Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten 4 5 gun kala anca cıkıyo testte. kanda bıle yenı yenı cıkmaya baslardıgı donemde cıkmaması gayet dogal degıl mı :) bı kac gun daha sabredp yaparsan daha ıyı olur bence :)Adet döneminde 7 gün önce test yapıp negatif sonuç alıp sonrasında hamile olduğunuzu öğrendiniz mi
Çok meraklı biri olunca böyle oluyo beklemeye çalışcam adet dönemim gecikince kan testi yaptırcam idrar testi negatif çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum belki psikolojiktirzaten 4 5 gun kala anca cıkıyo testte. kanda bıle yenı yenı cıkmaya baslardıgı donemde cıkmaması gayet dogal degıl mı :) bı kac gun daha sabredp yaparsan daha ıyı olur bence :)
yok canım o ka bekle dıye demedım en azından 3 gun kala yap dıye .d o heycanı bılrıım bosuna mı 50 lı test alıyorzÇok meraklı biri olunca böyle oluyo beklemeye çalışcam adet dönemim gecikince kan testi yaptırcam idrar testi negatif çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum belki psikolojiktir![]()
Ya evet gerçekten çok güzel bi heyecan inşallah vardır ya negatif çıkmasına rağmen hala bi Ümit var eşim gel gidip kan testi yaptıralım diyorda çıkmazsa heveslenip üzülmesin diye yok negatif çıktı ya dedimyok canım o ka bekle dıye demedım en azından 3 gun kala yap dıye .d o heycanı bılrıım bosuna mı 50 lı test alıyorz![]()
bence de caktırma zaten cıktıgında oyle bos bos soylemek yokYa evet gerçekten çok güzel bi heyecan inşallah vardır ya negatif çıkmasına rağmen hala bi Ümit var eşim gel gidip kan testi yaptıralım diyorda çıkmazsa heveslenip üzülmesin diye yok negatif çıktı ya dedim
Aynen ben şuan annemgildeyim zaten eğer pozitif çıkarsa haberi bilede olmazbence de caktırma zaten cıktıgında oyle bos bos soylemek yokyıııhaaaaa kutlaayın :)
![]()
Yok ilk gebeliğimdi. Sonra tahliye ettirmek zorunda kaldım. Bir sene geçti şimdi hamilelik planlıyoruz Allah nasip ederse.Şimdi hamilesin demi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok ilk gebeliğimdi. Sonra tahliye ettirmek zorunda kaldım. Bir sene geçti şimdi hamilelik planlıyoruz Allah nasip ederse.
Yine dayanamadım kan testi yaptırıp geldim 1 saat sonra sonuçlar çıkacak inşallah hamileyimdirzaten 4 5 gun kala anca cıkıyo testte. kanda bıle yenı yenı cıkmaya baslardıgı donemde cıkmaması gayet dogal degıl mı :) bı kac gun daha sabredp yaparsan daha ıyı olur bence :)
insallah aciklanmismiydi sonucYin
Yine dayanamadım kan testi yaptırıp geldim 1 saat sonra sonuçlar çıkacak inşallah hamileyimdir![]()
1.20 çıktı yani değiliminsallah aciklanmismiydi sonuc
rabbim hayirli olani versin. Nefes aldigimiz surece umit var. İnsallah cok beklemeden saglikla kavusucaz minnnaklara :))1.20 çıktı yani değilimneyse hayırlısı olsun