Hiç başınıza geldimi

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
53
Adet döneminde 7 gün önce test yapıp negatif sonuç alıp sonrasında hamile olduğunuzu öğrendiniz mi

Adet döneminde 7 gün önce test yapıp negatif sonuç alıp sonrasında hamile olduğunuzu öğrendiniz mi
zaten 4 5 gun kala anca cıkıyo testte. kanda bıle yenı yenı cıkmaya baslardıgı donemde cıkmaması gayet dogal degıl mı :) bı kac gun daha sabredp yaparsan daha ıyı olur bence :)

zaten 4 5 gun kala anca cıkıyo testte. kanda bıle yenı yenı cıkmaya baslardıgı donemde cıkmaması gayet dogal degıl mı :) bı kac gun daha sabredp yaparsan daha ıyı olur bence :)
Çok meraklı biri olunca böyle oluyo beklemeye çalışcam adet dönemim gecikince kan testi yaptırcam idrar testi negatif çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum belki psikolojiktir 😅

Çok meraklı biri olunca böyle oluyo beklemeye çalışcam adet dönemim gecikince kan testi yaptırcam idrar testi negatif çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum belki psikolojiktir 😅
yok canım o ka bekle dıye demedım en azından 3 gun kala yap dıye .d o heycanı bılrıım bosuna mı 50 lı test alıyorz:D

yok canım o ka bekle dıye demedım en azından 3 gun kala yap dıye .d o heycanı bılrıım bosuna mı 50 lı test alıyorz:KK70:
Ya evet gerçekten çok güzel bi heyecan inşallah vardır ya negatif çıkmasına rağmen hala bi Ümit var eşim gel gidip kan testi yaptıralım diyorda çıkmazsa heveslenip üzülmesin diye yok negatif çıktı ya dedim

Ya evet gerçekten çok güzel bi heyecan inşallah vardır ya negatif çıkmasına rağmen hala bi Ümit var eşim gel gidip kan testi yaptıralım diyorda çıkmazsa heveslenip üzülmesin diye yok negatif çıktı ya dedim
bence de caktırma zaten cıktıgında oyle bos bos soylemek yok :D yıııhaaaaa kutlaayın :):dondurma::KK60:

Adetine 10 gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı o gün kan vermiştim kanda da yanlış hatırlamıyorsam beta 33 cikmisti

Şimdi hamilesin demi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yin
Yine dayanamadım kan testi yaptırıp geldim 1 saat sonra sonuçlar çıkacak inşallah hamileyimdir 😊

Back
X