Ne kadar süre sonra test yapmistinizVar ben hamile olduğumu anlamamıştım hatta adet belirtisi de yoktu ne kasık ne bel hiç biri sadece gecikmeyle anlamıştım
Bende de yoktu belirti hamile olmadığım aylar tonlarca belirti olurdu ama hamile olduğum ay anlamadım hiç şans eseri öğrendim bence vücudu dinlemekle alakalı bu belirtiler
Evet bende de olur normalde hatta bi ara baya hassaslaştı aha dedim kesin hamileyim ama hamile olduğum ay şişmedi hiçBende dinlemedim hiç ama göğüs şişkinliği olmaması çok dikkat çekiciydi benim için çünkü her ay olur
Umut verdiniz bir kaç gün bekleyip test yapacağım teşekkür ederimEvet bende de olur normalde hatta bi ara baya hassaslaştı aha dedim kesin hamileyim ama hamile olduğum ay şişmedi hiç
Adet olmam gereken günden 7 gün sonraNe kadar süre sonra test yapmistiniz
Benimde konuyu açtıktan sonra adetim 11 gün gecikti ama hep düzensizdir zaten idrar testi yaptım negatif şimdi kahverengi akıntım var üç gündürkızlar selam
bende bu ay yumurtlamadan bir gün önce ve catlama günü ( regliden sonra gün aşırı ) değerlendirme yaptım. sadece bata 10 gün kala inanılmaz yoğun kremsi bir akıntım oldu ve kesildi . bata şuanda 6 gün var ve hiç bir belirtim yok .
cok üzülüyorum yine kalamadım dıye.
Ben hiç anlamadım tedavi görüyordum doktor adet olmazsam bi test yap ona göre ilerleriz dedi yapmak için yaptım sadece adetim bile duzensiz di 35 40 gün-de bir oluyordum hiç anlamadım mucize gibi bişeydi bir tek uçuk cıktı tabi alakası varsa ama belirti yasamadmHamile kalmak için gün aşırı ilişkim oldu adet günümdeyim ama adet olmadım normalde bir kaç gün önceden göğüs şişlik bel ağrısı gibi belirtim olurdu ama şu an akıntı hariç hiçbir belirtim yok böyle olup hamile kalan var mi
Hiç bir belirti yaşamadım bnde kontrole gitmiştim doktor kan ver dedi o zaman öğrendim 1 aylık olmuştu öğrendiğimdeHamile kalmak için gün aşırı ilişkim oldu adet günümdeyim ama adet olmadım normalde bir kaç gün önceden göğüs şişlik bel ağrısı gibi belirtim olurdu ama şu an akıntı hariç hiçbir belirtim yok böyle olup hamile kalan var mi
Kaç haftalık dedi erken olduğu için görünmemiş olabilirBende idrar testi yaptım çift çizgi Kan tahlili dede pozitif çıktı ama doktor keseyi göremiyor ve hiç belirti yok ne mide bulantısı ne kusma acaba yanlış mı diyr düşünmekten kendimi alikoyamiyorum
4 haftalık 3 günKaç haftalık dedi erken olduğu için görünmemiş olabilir
Çok erken en erken 6 haftada belli olur 7.8.haftada kalp atışını duyan var ümitsizlik yok dua var sağlıkla ilerlesin inşallah4 haftalık 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?