Adetime 4 gün var ama hiç bir belirtim Yok. Onun Her ay deli gibi şişen göğüslerim baş ağrım falan adete dair hiçbir belirti yok. Böyle olupda gebe olan varmi??
Boyle olup da hamile oldugunu ogrenen var ama çok çok az sayidadir. Bu nedenle bu ihtimale dayanıp kendinizi hamile oldugunuza inandirmayin derim. Sonucunda olumsuz bir seyle karsilasirsaniz yıkım olur çünkü.
Arkadasim hamileligini 2,5 aylikken ogrendi, o da adet gecikmesini strese, mevsim gecisine baglamis başta, adet olmadigi icin doktora gidince ogrenmiş Hic belirtim olmadi diyordu, bi koku hassasiyeti olmuş onu da hamile oldugunu dusunmedigi icin anlam verememiş.
Adetime 4 gün var ama hiç bir belirtim Yok. Onun Her ay deli gibi şişen göğüslerim baş ağrım falan adete dair hiçbir belirti yok. Böyle olupda gebe olan varmi??
Kesinlikle ben varım ben 2 kere hamile kaldım 2 sinde düşük oldu ama ben hiç belirti olmadı hiç hatta hep arastırırdım belirti belirti kesinlikle gögüslerim asla şişmedi agrım olmadı
Kesinlikle ben varım ben 2 kere hamile kaldım 2 sinde düşük oldu ama ben hiç belirti olmadı hiç hatta hep arastırırdım belirti belirti kesinlikle gögüslerim asla şişmedi agrım olmadı