hic belirtim yok yinede hamile olabilr miyim

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
adetime 1 hafta kaldi yaklasik ama hic bi belirtim yok dun tuvaletim gelir gibi bi baski vardi ve slk idrara ciktim ve belim agriordu ama bugun hic bi belirti kalmadi ve de goguslerimde hassaslikta yok sadce hafif sisler...bide ates olcme yontemini deniodum.ona bakarsan yumurta 15 yada 16 inci gunlerde catlamis oluo.ama o zamandan sonra yine olcuorum ama belli oranda bi artis yok genelde hamilelerde ii bi artis ivmesi oluo.bole olupta hamile oladugunu ogrenen ya da adetine bu kadar kisa sure kalipta belirti yasamayan yada belirtisi olan varmii?nolur cvp yazarmisiniz....

adetine 1 hafta kala henüz belirtiler olmayabilir.Benim hamilelik öncesi belirtiler adet öncesi belirtilerle aynı olmuştu.Hatta Adet olacağım günün tarihinde adet sancısı gibi ağrı çektim...Ama adet olmadım ve hamile kalmışım...daha çok erken biraz sabır...

adetine 1 hafta kala henüz belirtiler olmayabilir.Benim hamilelik öncesi belirtiler adet öncesi belirtilerle aynı olmuştu.Hatta Adet olacağım günün tarihinde adet sancısı gibi ağrı çektim...Ama adet olmadım ve hamile kalmışım...daha çok erken biraz sabır...

tsk ederim cnm ama sabirsizim iste...bazilarinin nerdeyse 10 gun once cikio belirtileri,ama bnm goguslerimde bile hassaslik yok normalde en erken belirtiyi gogusler verio die okumustum ama bnm sadce hafif sisler.

Kızlar öncelikle bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim ve 9 aydır çalışıyorduk, cok sukur tuttu. Yani ben bu erken belirtileri yaşıyan taze biri olarak şunları sayabilirim: Adete 3 gün kala şiddetli bel ağrısı ve şiddetli göğüs agrısı ve bu agrıların şiddeti sadece 1 gün sürdü sonra normal adet olacakmış gibi olan agrılarım oldu . Ayrıca ağzım buruşuk gibiydi ve dudaklarımda bogazımda acayip bir kuruma oldu ve bu kurlukta sadece 2 gün sürdü. Ve adet olmam gereken gün kan tahlili yaptırdım ve degerim 1000 çıktı yani 2-3 haftalık hamileymişim. Bende her ay hayalkırıklıgı cok yaşadım inanın. Bu sitedeki ilgili konuları kaç bin kere okudum inanamazssınız :)) ve bu tecrübelerimi buraya yazmak bu yüzden boynumun borcudur. Buradan okuduklarımın bana faydası oldu ve şimdi faydalı olma sırası bende . He birde unutuyordum kirpiklerim karıştı adet günü tam.

Allah isteyen herkeze versin inşallah. Hamilelerin duası tutarmış :))

Kızlar öncelikle bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim ve 9 aydır çalışıyorduk, cok sukur tuttu. Yani ben bu erken belirtileri yaşıyan taze biri olarak şunları sayabilirim: Adete 3 gün kala şiddetli bel ağrısı ve şiddetli göğüs agrısı ve bu agrıların şiddeti sadece 1 gün sürdü sonra normal adet olacakmış gibi olan agrılarım oldu . Ayrıca ağzım buruşuk gibiydi ve dudaklarımda bogazımda acayip bir kuruma oldu ve bu kurlukta sadece 2 gün sürdü. Ve adet olmam gereken gün kan tahlili yaptırdım ve degerim 1000 çıktı yani 2-3 haftalık hamileymişim. Bende her ay hayalkırıklıgı cok yaşadım inanın. Bu sitedeki ilgili konuları kaç bin kere okudum inanamazssınız :)) ve bu tecrübelerimi buraya yazmak bu yüzden boynumun borcudur. Buradan okuduklarımın bana faydası oldu ve şimdi faydalı olma sırası bende . He birde unutuyordum kirpiklerim karıştı adet günü tam.

YKUCUK Allah bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığınıda göstersin:)

benim adetime 1 hafta var 2 gündür sabah erkenden uyanıyorum bu ağız kuruluğundan hemen su içiyorum... senin belirtilerin ne zaman başladı?

:nazar:allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm.bizim icin dua et cnm:21:bnmde 13 14 mart bat ama hala bi degisiklik yok:14:

cnm gecikmen kaç gündüüü???

benim iki hamileliğimdede belirti filan olmadı sadece gecikmeyle anladım ve test yaptım 2 gün gecikince 3. günün sabahı sabahhın ilk idrarıyla test yaptım ve belli oldu

inşallah hamilesindir canımm

benim iki hamileliğimdede belirti filan olmadı sadece gecikmeyle anladım ve test yaptım 2 gün gecikince 3. günün sabahı sabahhın ilk idrarıyla test yaptım ve belli oldu

inşallah hamilesindir canımm

insallah ya o kadar cok istiorumki allahimin izniyle hayirli bi evlat diliorum cnm hepimize

vesılem oldun resmen gıttım fortel aldım net ıkı cızgı soktayım...kan verdım beklıyorum ıkı gun gecıktı dıye yazmıstım sana

vesılem oldun resmen gıttım fortel aldım net ıkı cızgı soktayım...kan verdım beklıyorum ıkı gun gecıktı dıye yazmıstım sana

inanmiorum cnm tebrik edrim allah saglicakla kucagian almayida nasip etsin bak bnm sayemde erken ogrendin:)cizgi nasil peki cnm cok koyumu sende

inanmiorum cnm tebrik edrim allah saglicakla kucagian almayida nasip etsin bak bnm sayemde erken ogrendin:)cizgi nasil peki cnm cok koyumu sende

evet cok belırgındıı:) kan testıde doğruladı hamıle olduğumu değerım 107 daha 1,2 haftalık hala saskınımm

eevveeettt kizlaaaaarr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

ikinizide tebrik ediyorummmm inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınızada alırsınız:)

darısı bana bat 16 şubat bekliyorum acaba şimdi test yapsam çıkarmıki???

Back
X