• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bi şekilde zevk almıyorum

Aglakk

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
1.497
3.882
53
Iyi akşamlar.
Ben 4 ay evli kaldım. Ve evliliğimde bike Hiç boşalmadım, yani ne cinsel birliktelikte ne de mast da olmuyor. Mast zaten önceden çok denemedim ama ayrıldıktan sonra özellikle bu gunlwrde hormonlar tavan yapmış durumda. Ama yinede boşalamıyoruö. Sanırım masturbasyonh beceremiyorum. Ben napcam ya. Ben o zevki hiç tadamayacak mıyım
Bide burda masttan kurtulmak isteyenler falan görüyorum, kaç kez boşalan lar görüyorum ben de tık yok. Zevke geliyorum ama devamı yok. Ne klitoral ne de vajinal orgazm olabilmiş değilim

Iyi akşamlar.
Ben 4 ay evli kaldım. Ve evliliğimde bike Hiç boşalmadım, yani ne cinsel birliktelikte ne de mast da olmuyor. Mast zaten önceden çok denemedim ama ayrıldıktan sonra özellikle bu gunlwrde hormonlar tavan yapmış durumda. Ama yinede boşalamıyoruö. Sanırım masturbasyonh beceremiyorum. Ben napcam ya. Ben o zevki hiç tadamayacak mıyım
Bide burda masttan kurtulmak isteyenler falan görüyorum, kaç kez boşalan lar görüyorum ben de tık yok. Zevke geliyorum ama devamı yok. Ne klitoral ne de vajinal orgazm olabilmiş değilim
Yani nasil mast beceremiyorum?
Boyle durumlarda uzmanlar ozellikle
Mast onerir, sebebi vucudunuzu tanimak icin derler.. yani nasil zevk aldigini kendiniz bulmalisiniz diye masturbasyon yaparak anlasilir nereden uyarildiginiz nasil uyarildiginiz..
bi uzmana bu konuda basvursaniz?
Kadin dogumcuya sordunuzmu Mesela?

Ya mast yaparken beklediginde orgazm süren bekleme sürene göre uzuyor yada sen mast yapmayı bilmiyorsun yada sende bi sorun var

Ya mast yaparken beklediginde orgazm süren bekleme sürene göre uzuyor yada sen mast yapmayı bilmiyorsun yada sende bi sorun var
Bencw ben mast yapmayı bilmiyorum

Belki cinsell ilişkiden zevk alabilirim. İlk eşimle pek bi ten uyumumjx yoktu ö.üzdü kendisi, sonuç odaklıydı. O yüzden ikinci evliliğimde de orgaxm alamazsam doktora danışmayı düşünüyorum

Dünya coronayla sarsılıyor ablam sen mast peşindesin ya
Valla evde karantina da olanlar çatır çatı sevişiyor 😂 karantinadan sonra ülke nüfusu 2 katına çıkarsa şaşırmayın 😉 benm mast yapmam mı sıkıntı olud. Ölmeden o hazzı yaşamak istiyorum belki

Valla evde karantina da olanlar çatır çatı sevişiyor 😂 karantinadan sonra ülke nüfusu 2 katına çıkarsa şaşırmayın 😉 benm mast yapmam mı sıkıntı olud. Ölmeden o hazzı yaşamak istiyorum belki
Şu halde sevismeyi dusunebilenlere aklım almıyor zaten.

Cinsel ilişkiyle bulaşan bi virüs değil. Zaten yanyanasınız aynı havayı sokuyorsunuz. Yani olacaksa zaten havadan olacak. Bari düzgün birşeyden olsun da değsin

antidepresan veya sürekli kullandığınız bir ilaç var mı? bunlar baskılayabilir.

Yok hiç bişey kullanmıyorum

Iyi akşamlar.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, görebildiğim kadarıyla bu konulara kendini kapatıp baskılayan bir geçmişiniz olmadığını düşünüyorum. Şansızlığınız sizi anlayacak bir eşinizin olmaması, bu konularda yeterli bilgi birikiminizin olmaması, aceleye gerek yok, masturbasyon konusunda nasıl yapılacağı hususunda çok sayıda video bulabilirsiniz, çok sayıda yayında bulabilirsiniz, önce kendi vücudunuzu tanımaya çalışın sonra karşı cinsi tanımaya odaklanırsınız.

Valla karşı cinsi tanıma gibi bi derdim yok artık. Kendimi tanıyım mutlu edeyim yeter

Back
X