hiç bir belirti yok lütfen yardım

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
pazartesi günü transferim gerçekleşti sadece ,perşembe günü adet sancısı gibi bir ağrı vardı,ondan sonraki günlerde hiç birşey olmadı,ne göğsümde ağrı varnede bıçak batması gibi sancı var,bu şekilde hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan varmı,cevaplarınızı bekliyorum,

pazartesi günü transferim gerçekleşti sadece ,perşembe günü adet sancısı gibi bir ağrı vardı,ondan sonraki günlerde hiç birşey olmadı,ne göğsümde ağrı varnede bıçak batması gibi sancı var,bu şekilde hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan varmı,cevaplarınızı bekliyorum,
canim seninle ayni gun transfer yaptirmisiz benimde cok fazla agrimolmadi ilk 3 gun agrim oldu ondan sonra gece yanmalar ve goguslerimdeagri vardi ama sindi hafifledi sadece rahat ol herkezde agri olcak diye kaide yok sakin ol yeter

bencede canim hiç agirlara takilma.ilk 2 gün agrisi olupta test gününe kadar agrisi olmayan kisilerde var.sadece dua et.

Kızlar belirtilere takılmayın bünyeler ve tepkiler farklıııııııııııııııııııııııııııı......

canim bencede belirtilere takilma rahat ol bunyeden bunyeye degisir

nigarmalatya tebrik ederim arkadaşım
Allah analı baballı büyütsün

darısı bizlerin başına

kızlar cevaplarınız için teşekkürler.ne bileyim çok heyecanlıyım.nigarmalatya seni çok tebrik ediyorum.darısı başımıza.

Back
X