kizlarrrr benim batim 17 nisandi gelmedi ve test yaptim sonuc positiv internetten hesaplamalarima bugun tam 4 hafta 5 gunluk hamileyim (ins) kan testi yaptirmadim cunku yurt disindayim ve burda hamilelik icin kan testi diye bisey yok pazartesi doktora gidicem buyuk ihtimalle 5 haftalik oluyorum biraz kucuk sanirim ama ins bakarlar. benim sorum su hic bir belirti kusma bulanti tiksinti koku hissi yok ya aslinda normal diyceksiniz ama gecen senenin ekim ayinda 10 haftalik bebegimi kalbi atmiyor diye kurtajla aldilar ondada ayniydi hic bir belirti yokdu ne bi kusma mide bulantisi hic bir belirti yoktu bundada boyle cok korkuyorum arkadaslar benim gibi olan varmi bu melegimide alacaklar diye cok korkuyorummm benimle kalsin istiyorum esim disinda hic kimseye soylemedim daha normalmi benim dururum inanki burda midem bulaniyor diyenlere ozeniyorum keske benimde midem bulansada melegimin benimle oldugunu bilsem gercektende bunu istiyorum sikayet etmeyin orda olduguna kalbinin attigina bi isaret bence bu simdiden cvplar icin cok tskler