hic bir belirti yok.....

akrepkiz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
693
241
303
39
Hollanda
kizlarrrr benim batim 17 nisandi gelmedi ve test yaptim sonuc positiv internetten hesaplamalarima bugun tam 4 hafta 5 gunluk hamileyim (ins) kan testi yaptirmadim cunku yurt disindayim ve burda hamilelik icin kan testi diye bisey yok pazartesi doktora gidicem buyuk ihtimalle 5 haftalik oluyorum biraz kucuk sanirim ama ins bakarlar. benim sorum su hic bir belirti kusma bulanti tiksinti koku hissi yok ya aslinda normal diyceksiniz ama gecen senenin ekim ayinda 10 haftalik bebegimi kalbi atmiyor diye kurtajla aldilar ondada ayniydi hic bir belirti yokdu ne bi kusma mide bulantisi hic bir belirti yoktu bundada boyle cok korkuyorum arkadaslar benim gibi olan varmi bu melegimide alacaklar diye cok korkuyorummm benimle kalsin istiyorum esim disinda hic kimseye soylemedim daha normalmi benim dururum inanki burda midem bulaniyor diyenlere ozeniyorum keske benimde midem bulansada melegimin benimle oldugunu bilsem gercektende bunu istiyorum sikayet etmeyin orda olduguna kalbinin attigina bi isaret bence bu simdiden cvplar icin cok tskler

Canım herkesin mide bulanmaz ki,önceki kötü tecrübeni düşünme.Bu sefer sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Şu an senin en rahat olman gereken dönem.Endişe etme.Hayırlı uğurlu olsun

Canım herkesin mide bulanmaz ki,önceki kötü tecrübeni düşünme.Bu sefer sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Şu an senin en rahat olman gereken dönem.Endişe etme.Hayırlı uğurlu olsun

sagol canim rahat olmaya calisiyorum ama ister istemez insan kendini dinliyor hmmm simdide bulanmadi hmmm bundada tiksinmedim falan oluyorum cvp icin sagol sekerim seninki 28 hafta olmus masallah ins allah bizede o gunleri gosterir

benim sadece yataktan yorgandan iğrenmiştim kokuyor gibiydi .
ama öyle filmlerdeki gibi midem bulanıp başım dönmedi
mide bulantım ve baş dönmesi her ay adet olurken olurdu zaten

mide bulantıları için çok erken 6 haftadan sonra başlar genelde birde herkeste bulantı baş dönmesi olmaz olumsuz düşünmeyin...
ayrıca bulantıları yaşamakta hiç kolay değil keşke olsa demeyin ben üç haftadır bulantılarımla savaşıyorum çok kötüyüm bişi yiyemediğim için tansiyonum düşüyor başım dönüyor ve çok halsizim sürekli yatmak herşeyden tiksinmek berbat bir duygu gerçekten kolay değil her gebeliğimin ilk 3-4 ayı aynı sorunlarla savaşıyorum umarım bebeğin seninledir herşey yolunda gider

İns canim ins melegim iyidir ama hic degilse bulanti oldugunda orda oldugunu biliuosun kalbinin attigini biliyosun yani onu demek ostiyorum melegimin kalbi atsinda benim hep midem bulansin

Erken daha canim. Sabret. Sen icinde hisset onu sev.bak bir kachafta sonra neler yapacak sana bekle ve gorrr :)

Canım benim 10cu haftaya kadar ne mıgde bulantım vardı ne baska bır sıkayetım, sonra basladı ve hala devam ediyor.. Insallah bebegını saglıklı sahatlı kucagına alırsın....
Buarada yurddısında normalde ev doktorunda gebelik testi yaptırıyorlar pozetif cıkarsa kanada bakıyorlar normalde yani kan deyerlerine vs.. hos hangi ülkede kaldıgını bilmiyorum ama neyse ınsallah bır sorun cıkmaz .)

Canim evet biliyorum ev doktorumdan randevu aldim persembe gunune bakalim ins hersey yolunda gider herkes benim icin dua etsin neolirrrrr

Öncelikle her hamilelikte miden bulanacak herşeyden tiksineceksin diye bişey yok.Ben ilk hamileliğimde bunları yaşamadım ama kızımda yaşadım.
ikinciside bu belirtiler için bence erken.1.5 yada 2 aylıkken başlıyor mide bulantıları kusmalar falan.
umarım korktuğun gibi bişey değildir ve güzel günler seni bekliyordur hayırlısıyla

rahat olabilirsin.bende senin gibiyim 2.5 yasındaki kızımdada 9 ay boyunca tek bir gebelik belirtisi yaşamadım.şu andada
gebeyim ne bulantı ne kusma ne ağrılar hiçbiri yok.iyikide yok neden olsun ki:26:

rahat olabilirsin.bende senin gibiyim 2.5 yasındaki kızımdada 9 ay boyunca tek bir gebelik belirtisi yaşamadım.şu andada
gebeyim ne bulantı ne kusma ne ağrılar hiçbiri yok.iyikide yok neden olsun ki:26:

Sagol canim ins hersey yolundadir persembe gunu ev doktoruna gidicem ev doktorum beni yonlendirecek ya hastanaye yada ebeye hakkimizda hayirlisi

benim midem hiç bulanmadı sadece yemeklere karşı özellikle ete karşı bir tiksinme oldu ama kısa sürdü, içini ferah tut bebeklerimizi henüz hissetmediğimiz için hemen kötü düşünüyoruz elimizde olmadan :)) iyi düşün ki iyi olsun, meleğin seni hiç bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…