Hiç bir belirtim yok

DaMaksee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
110
27
13
29
Meraba arkadaslar 9 haftalik hamileyim ogrendgimde 4 haftalikti kasik agrisi nedeniyle gittigmde ogrendim hala hc bi mide bulantisi bas donmesi vs yok kasik agrimda olmuyor hiç gecen hafta gttim kalp atislarini gorduk cok sukur ama ben hep bi kuruntu yapiyorum gereksizmi bilmiyorum mide yanmam tek var hamileligini belirtisiz saglikli bi sekilde geciren varmi ??

Benim 2. Hamileliğim 2bucuk yaşında ilk kızım ve karnımda 20 haftalık kızım :) İki hamileliğimde de hiiiç bir belirtim olmadı ne kusma ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bir belirtim Yoktu çok şükür her gören sen nasıl hamilesin diyor . Ne güzel işte seninde rahatmış demekki

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin peki ilkinde hic belirti olmayinca sizde tedirgin olup surekli birilerine sorma veya arstrma yaptnzmi acaba bisemi var die kuruntu yapiyorum

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin peki ilkinde hic belirti olmayinca sizde tedirgin olup surekli birilerine sorma veya arstrma yaptnzmi acaba bisemi var die kuruntu yapiyorum

Hayır canım ilkinde çünkü 3 aylıkken öğrendim bebeğim olduğunu . Adet oluyordum ben ilk kızımda Ilk 2 ay adet gordum o yüzden 3 aya kadar farkedemedim karın ağrısıyla gittiğimde öğrendim bebeğim olduğunu doktora gitmesem direk doğurmaya gidecektim sanırım

Ablamin ayniisni yasamissnz bizdede genetik galiba bnde uzerine adet gormustum cnki ogrendgimde ultrosnda 5 hftlik ddi ve bnn daha adetime iki hfta vardi nerdyse insallah saglikli ilerliyordr bizde sorun olsa dert edioz olmasa da dert edioz

ne güzel işte :) Allah sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin :) benim birlikte çalıştığım arkadaşımda aynı "dertten" şikayetçiydi :) şimdi afacan mı afacan cin gibi 3 yaşnda bir oğlu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…