Hiç bir belirtim yoktu ama hamileyim.

gizemx

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
841
22
298
İstanbul
Tam 4,5 senedir bu sayfadan hamilelik belirtilerini okur kendimi yoklardım.O belirtilerin hamile olunca kesinlikle olacağına inanmıştım.Bu ay hiç tahmin bile etmezdim hamile olacağımı.Çünkü Ocak sonunda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı 2.aşılama için Haziranı beklerken Martta hamile olduğumu öğrendim.:nazar:
Göğüs ucu acıması denen şey hiç olmadı bende halen yok.Olmazsa olmaz bir belirti gibi görürdüm onu.
Kasık karın ağrılarım daha 6.hafta da başladı.Benim tek belirtim belirti olarak sayarsak feci halde grip oldum o kadar.Bu yazıyı özellikle yazdım çünkü ben belirtileri sürekli yoklardım ama hiç bir belirtiyi yaşamadan hamile kaldım.Belirtilere çok kafayı takmayın.Herkeste hamilelik farklı seyredermiş.Herkeste aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok.
Rabbim tüm dileyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah.

Senın adına öyle mutlu oldum ki anlatamam.

Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

tebrık edıyorum arkadasım,çektiğin sıkıntıları rabbım dindirdi bak.

Allah kucagına almayıda nasıp etsın.

tebrikler :92::74: Allah hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

kucağınıza almak nasip olsun inşallah :emir_bebek:
tebrikler:64::64:

kızlar benimde hiç belirtim yoktu ama hamileymişim haberim yokkkkkkk beşinci haftadan sonra başlıyo gerisi hikayee

tbrikler allah kucağına almayı nasip etsin benimde hiç belirtim yok ama o göğüs ucu acısı denilen şey oldu bende sadece oda sıkınca fark ettim günüm geçti ve dün test yaptırdım değerim 2240,94 hamileyim ve hiç belirtim yok :nazar::nazar: darısı isteyen herkesin başına

tbrikler allah kucağına almayı nasip etsin benimde hiç belirtim yok ama o göğüs ucu acısı denilen şey oldu bende sadece oda sıkınca fark ettim günüm geçti ve dün test yaptırdım değerim 2240,94 hamileyim ve hiç belirtim yok :nazar::nazar: darısı isteyen herkesin başına

vuaaww 5 haftalık sanırım seninde hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaaaa

Tam 4,5 senedir bu sayfadan hamilelik belirtilerini okur kendimi yoklardım.O belirtilerin hamile olunca kesinlikle olacağına inanmıştım.Bu ay hiç tahmin bile etmezdim hamile olacağımı.Çünkü Ocak sonunda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı 2.aşılama için Haziranı beklerken Martta hamile olduğumu öğrendim.:nazar:
Göğüs ucu acıması denen şey hiç olmadı bende halen yok.Olmazsa olmaz bir belirti gibi görürdüm onu.
Kasık karın ağrılarım daha 6.hafta da başladı.Benim tek belirtim belirti olarak sayarsak feci halde grip oldum o kadar.Bu yazıyı özellikle yazdım çünkü ben belirtileri sürekli yoklardım ama hiç bir belirtiyi yaşamadan hamile kaldım.Belirtilere çok kafayı takmayın.Herkeste hamilelik farklı seyredermiş.Herkeste aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok.
Canım Allah tamamına erdirsin.. ben de tam 6 haftalıkkken öğrendim ve ben de beklemiyordum. aynen hamile kalmadan 2-3 hafta önce şiddetli bir grip geçirdim.. Adet sancılarım her zamanki gibi 1-2 hafta öncesinden başladığı için adet olmayı bekliyordum hatta. Ama 6 gün geçince, Kurban bayramının ilk günü aldım en güzel bayram hediyemi..Allah'ım sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah. Olmayan ve isteyenlere de tez zamanda nasip etsin.. Amin..

gözünüz aydın.sizin adınıza çoksevindim.inşallah buradan doğum müjdenizide alırız.allahherkese nasip eder inşallah.

tebrık ederım senı hayatta kı en guzel sey bı cocuk :) bendede senın gıbı hıcbır belıttı yoktu adetlerimde duzensızdı o yuzden pek hamıle olucacagım ıhtımalını dusunmuyordum karnımda buyumustu ısın en ılgıncı daha sonra bulantılarım basladı ve doktora gıtım hamılemıyım dıye sıphelenmeye basladım daha sonra doktor nedese begenırsın sıkıntıdan stresten ülser olmusun dedı ama karnımda buyuyodu belkı yanaımıstır dıye baska doktora gıttım ve 4 aylık hamıle oldugumu ogrenmıstık ve cınsıyetınıde ogrenıp eve gelmıstım bıraz daha beklesem dogup yapıcak haberım olmucaktı:)))))))

tebrık ederım...allah tamamına erdırsın..

walla kızlar ben hamıle oldugumu nerdeyse 2. haftasında anladım ne vucuduma nede göğüslerime dokunamıyordum ama ne yazıkkı 5. haftasına gırerken düşük oldu Rabbım böle uygun görmus nasip ama sızın adınıza cok sevındım :) hamıleyım dıyen herkes benı kat kat mutlu edıyor sankı ben vermısım gibi mujdeyım :) insallah hayırlısı ıle kucagınıza alırsınız :74:

Tebrik ederim, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla gelsin minik..
Evet bence de belirtilere takılmamak lazım, bende hiçbir belirti olmadan hamile kalmıştım, her ay kendimi yoklar, belirti var mı diye bakardım ama belirti olmayabiliyormuş :))

canım benim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.:emir_bebek: bu eşsiz duyguyu isteyen herkese nasip etsin.........

allah kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin

bende meleğimi bekliyorum sabırsızlıkla...:nazar:

kızlarrr bütün hamileleri tebrikk ederimmmm:71::71::71::71::71::71::71: sizin adınıza çokk sevindim.. Allahh isteyen herkese bir an evvel nasip etsin inşallahhh.. bende bir an evvel hamile kalabilmeyi bekliyorum.. hayırlısı allahtann....

Back
X