Hiç bir belirtim yoktu ama hamileyim.

tüm hamileleri tebrik ediyorum.allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inş.darısı bebek bekleyen herkesin başına.sizlerin mutlu haberleri bana umut oluyor.

Senın adına öyle mutlu oldum ki anlatamam.

Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

tebrık edıyorum arkadasım,çektiğin sıkıntıları rabbım dindirdi bak.

Allah kucagına almayıda nasıp etsın.

Amin.Evet oldukça sıkıntılı 4,5 yıl geçti.Artık neredeyse hiç hamile kalamayacağımı düşünürdüm.Eğer nasipse oluyor.Zamanını beklemek sabretmek lazım.Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inşallah.

tebrık ederım senı hayatta kı en guzel sey bı cocuk :) bendede senın gıbı hıcbır belıttı yoktu adetlerimde duzensızdı o yuzden pek hamıle olucacagım ıhtımalını dusunmuyordum karnımda buyumustu ısın en ılgıncı daha sonra bulantılarım basladı ve doktora gıtım hamılemıyım dıye sıphelenmeye basladım daha sonra doktor nedese begenırsın sıkıntıdan stresten ülser olmusun dedı ama karnımda buyuyodu belkı yanaımıstır dıye baska doktora gıttım ve 4 aylık hamıle oldugumu ogrenmıstık ve cınsıyetınıde ogrenıp eve gelmıstım bıraz daha beklesem dogup yapıcak haberım olmucaktı:)))))))

İnanılır gibi değil hakikaten doğru doktoru bulmak bile nasip işi gerçekten.Neyse hamileliğin ilk aylarının sıkıntılarını bilmeden atlatmışsın.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

tüm hamileleri tebrik ediyorum.allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inş.darısı bebek bekleyen herkesin başına.sizlerin mutlu haberleri bana umut oluyor.

Ben de tüm tebrik eden arkadaşlarıma çooooooook teşekkür ediyorum.Hamile kalamayanlar için de sürekli dua ediyorum .Rabbim tün isteyenlere anne olmayı nasip eder inşallah.

sağlıkla inş 9 ayı tamamlayıp yavrunu kucağına alırsın doya doya koklarsın bebeğini inş annesi....:emir_bebek::emir_bebek:allah herkesin hasretini gidersin inş bizlere de yaşatsın bu mucizeyi
:emir_bebek::emir_bebek:hayırlı olsun mutluluğun daim olsun....darısı bizlerin başınaaa:40::40:

tebrikler canim.rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.:emir_bebek::nazar:

Tam 4,5 senedir bu sayfadan hamilelik belirtilerini okur kendimi yoklardım.O belirtilerin hamile olunca kesinlikle olacağına inanmıştım.Bu ay hiç tahmin bile etmezdim hamile olacağımı.Çünkü Ocak sonunda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı 2.aşılama için Haziranı beklerken Martta hamile olduğumu öğrendim.:nazar:
Göğüs ucu acıması denen şey hiç olmadı bende halen yok.Olmazsa olmaz bir belirti gibi görürdüm onu.
Kasık karın ağrılarım daha 6.hafta da başladı.Benim tek belirtim belirti olarak sayarsak feci halde grip oldum o kadar.Bu yazıyı özellikle yazdım çünkü ben belirtileri sürekli yoklardım ama hiç bir belirtiyi yaşamadan hamile kaldım.Belirtilere çok kafayı takmayın.Herkeste hamilelik farklı seyredermiş.Herkeste aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok.
Rabbim tüm dileyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah.

canım tebrikler....sağlıkla al bebeğini inşallah gizemcim.....
tadını çıkart şimdi gebeliğinin....çok bekledin hakettin :16:

tebrık ederım senı hayatta kı en guzel sey bı cocuk :) bendede senın gıbı hıcbır belıttı yoktu adetlerimde duzensızdı o yuzden pek hamıle olucacagım ıhtımalını dusunmuyordum karnımda buyumustu ısın en ılgıncı daha sonra bulantılarım basladı ve doktora gıtım hamılemıyım dıye sıphelenmeye basladım daha sonra doktor nedese begenırsın sıkıntıdan stresten ülser olmusun dedı ama karnımda buyuyodu belkı yanaımıstır dıye baska doktora gıttım ve 4 aylık hamıle oldugumu ogrenmıstık ve cınsıyetınıde ogrenıp eve gelmıstım bıraz daha beklesem dogup yapıcak haberım olmucaktı:)))))))

Canım benim valla hayırlı olsun.. sen çoğu kişiye umut olursun.. bende 1 senedir uğraşıyorum 1 kere aşılama yapıldı ama tutmadı.. :S senin adet düzensizliğin nasıldı ne kadar zamanda bir oluyodunki 4 ay anlamadın öyle.. :) inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.. Rabbim ol demeden olmaz biliyorum hepimiz için ona yalvarıyorum..

bende bebiş istiyorum..aranıza yeni katıldım.1 buçuk yıllık evliyim başlarda istemiyordum ama benden sonra evlenen akrabalarımın ve arkadaslarımın bebişlerini görünce canım çekiyo:)ve artık istediğime eminim .eşimide ikna ettik bakalım 1 ay denedim adetim bi gün geçince hemen sevindirik olmustum adet gördüm ve cok üzüldüm.şimdi bu sayfaları okuyupta yıllarca bekleyenleri görünce sabretmem gerektiğini anladım sanırım...bütün herkese Rabbim dilediğini versin.Bende buradan müjdeli haberimi duyururum inşallah...:3:

Alıntı ezelonur kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

canım tebrik ederim.hayırlı ugurlu olsunnn:)))))ALLAH isteyince olmıycak olan yok.ne hikayeler okuyoruz buradan.bencede insanların farklı fizyolojik farklılıkları oldugu için böle belirtilerin herkesin yaşamasını beklememk gerek.ama ben şunu merak ettim 4 ay boyunca adet olmadın mı yani adet olmassan anlarsın ne oldu bana adet olmuyorum diye sonuçta az bi zaman değil 4 ay.bu konuda bizi bilgilendiririmisin.yoksa adet oldugun içinmi anlamadın????

bende 5,5 yıldır bekliyorum ama tık yok. aşılama 3 defa yaptırdık tutmadı.tıkır tıkır adet görüyorum.tüpler açık. görünürde bi sorun da yok. eşiminde sperm değerleri fena değil hani. ama hala bekiyorum. kim bilir kaç yıl daha bekleyeceğim. hiç umudum kalmadı. sadece Allah tan umut kesilmemesi gerektiği için Allaha inanıyorum sığınıyorum.Ahh ahh insanlar ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar. ben sadece onları seyretmekle yetiniyorum. gözlerimdeki yaşlar akmak için sıraya dizildiler yine.içim buruk. Acaba Rabbil Alemin bana da evlat verir mi ki? ötelerden gelen müjdeye ihtiyacım var.

canım ümidini yitirme,rabbim dualara icabet edendir inş.sen sabrını göster herşeyin bir zamanı vardır.umarım herşey bundan sonra dilediğin gibi olur.mucizeler imkansız değildir inş......

bende 5,5 yıldır bekliyorum ama tık yok. aşılama 3 defa yaptırdık tutmadı.tıkır tıkır adet görüyorum.tüpler açık. görünürde bi sorun da yok. eşiminde sperm değerleri fena değil hani. ama hala bekiyorum. kim bilir kaç yıl daha bekleyeceğim. hiç umudum kalmadı. sadece Allah tan umut kesilmemesi gerektiği için Allaha inanıyorum sığınıyorum.Ahh ahh insanlar ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar. ben sadece onları seyretmekle yetiniyorum. gözlerimdeki yaşlar akmak için sıraya dizildiler yine.içim buruk. Acaba Rabbil Alemin bana da evlat verir mi ki? ötelerden gelen müjdeye ihtiyacım var.

beklemek gerçekten zordur eminim..ama rabbim en hayrlısını bilendir.hayatta herkesin imtihan edildiği bir şey vardır.eminim beklemenin sonucunu alacaksın hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin.inşllh ikiz bebişlerin olur:))aminnnn:1::1:

bende de hiç belirti yoktu tesadüfen öğrendim farklı bişey için gitmiştim doktora ultrasonla baktı ve 5+2 günlük olduğumu söyledi büyük şok yaşadım evliliğimizin 5.yılında hamile kaldım henüz düşünmüyoduk ama oğlum artık dayanamadı galiba sürpriz yaptı.şuan 20.haftadayız gebeliği yarıladık :)).inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde minik yavrularımızı kucağımıza alırız.isteyen herkesin olur inşallah.

kızlar dun 31. gu7numdu kanda 132.8 cıktı ama bende hıc belırtı yok ne hamılelık ne adet belırtısı benım adet oncesı yuzume vururdu belırtıler.cıldım putur putur olurdu o da yok.kasıkta bısı hıssetmıyorum.gecen gun 2-3 kere kramp gırer gıbı oldu ve bacagıma vurdu ama o da 3-4 sanıyede gectı.baskada bısı yok.akıntım yok,goguslerde bısı yok.sadece bastırırsam goguslerımı cok cok az agrı oluyor ama cok az.bellı belırsız.ınsallah saglıklı bır sekılde gelır bebegım,mucızem o benım.Rabbim saglıkla kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.ısteyen herkesede bekletmeden verır.AMİN.

ayy işte ihtiyacım olan konu bu.belirti ara ara bir hal oldum demekki belirtisi olmadan hamile olanlarda varmış sevindim

Tam 4,5 senedir bu sayfadan hamilelik belirtilerini okur kendimi yoklardım.O belirtilerin hamile olunca kesinlikle olacağına inanmıştım.Bu ay hiç tahmin bile etmezdim hamile olacağımı.Çünkü Ocak sonunda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı 2.aşılama için Haziranı beklerken Martta hamile olduğumu öğrendim.:nazar:
Göğüs ucu acıması denen şey hiç olmadı bende halen yok.Olmazsa olmaz bir belirti gibi görürdüm onu.
Kasık karın ağrılarım daha 6.hafta da başladı.Benim tek belirtim belirti olarak sayarsak feci halde grip oldum o kadar.Bu yazıyı özellikle yazdım çünkü ben belirtileri sürekli yoklardım ama hiç bir belirtiyi yaşamadan hamile kaldım.Belirtilere çok kafayı takmayın.Herkeste hamilelik farklı seyredermiş.Herkeste aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok.
Rabbim tüm dileyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah.
Merhaba benim adetim bir iki gün oynama yapıyor yani 28 29 30. Günlerde başlayabiliyor. Bugün 29.gundeyim adet belirtim yok. Karnım ağrılı gibi baslicak gibi olurdu ama yok. Şiddetli göğüs agrm olurdu şuan hafif. Yine kendimi kandirmak istemiyorum hafif akıntım var çok yoğun değil ama. Şeffaf kokusuz. Yani bir hafta daha bekleyin diyorum test yapmicam hayal kırıklığı olmaması için. Sizce normal mi ben mi abartiyorum :(

Back
X