Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senın adına öyle mutlu oldum ki anlatamam.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
tebrık edıyorum arkadasım,çektiğin sıkıntıları rabbım dindirdi bak.
Allah kucagına almayıda nasıp etsın.
tebrık ederım senı hayatta kı en guzel sey bı cocuk :) bendede senın gıbı hıcbır belıttı yoktu adetlerimde duzensızdı o yuzden pek hamıle olucacagım ıhtımalını dusunmuyordum karnımda buyumustu ısın en ılgıncı daha sonra bulantılarım basladı ve doktora gıtım hamılemıyım dıye sıphelenmeye basladım daha sonra doktor nedese begenırsın sıkıntıdan stresten ülser olmusun dedı ama karnımda buyuyodu belkı yanaımıstır dıye baska doktora gıttım ve 4 aylık hamıle oldugumu ogrenmıstık ve cınsıyetınıde ogrenıp eve gelmıstım bıraz daha beklesem dogup yapıcak haberım olmucaktı:)))))))
tüm hamileleri tebrik ediyorum.allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inş.darısı bebek bekleyen herkesin başına.sizlerin mutlu haberleri bana umut oluyor.
Tam 4,5 senedir bu sayfadan hamilelik belirtilerini okur kendimi yoklardım.O belirtilerin hamile olunca kesinlikle olacağına inanmıştım.Bu ay hiç tahmin bile etmezdim hamile olacağımı.Çünkü Ocak sonunda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı 2.aşılama için Haziranı beklerken Martta hamile olduğumu öğrendim.
Göğüs ucu acıması denen şey hiç olmadı bende halen yok.Olmazsa olmaz bir belirti gibi görürdüm onu.
Kasık karın ağrılarım daha 6.hafta da başladı.Benim tek belirtim belirti olarak sayarsak feci halde grip oldum o kadar.Bu yazıyı özellikle yazdım çünkü ben belirtileri sürekli yoklardım ama hiç bir belirtiyi yaşamadan hamile kaldım.Belirtilere çok kafayı takmayın.Herkeste hamilelik farklı seyredermiş.Herkeste aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok.
Rabbim tüm dileyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah.
canım tebrikler....sağlıkla al bebeğini inşallah gizemcim.....
tadını çıkart şimdi gebeliğinin....çok bekledin hakettin![]()
tebrık ederım senı hayatta kı en guzel sey bı cocuk :) bendede senın gıbı hıcbır belıttı yoktu adetlerimde duzensızdı o yuzden pek hamıle olucacagım ıhtımalını dusunmuyordum karnımda buyumustu ısın en ılgıncı daha sonra bulantılarım basladı ve doktora gıtım hamılemıyım dıye sıphelenmeye basladım daha sonra doktor nedese begenırsın sıkıntıdan stresten ülser olmusun dedı ama karnımda buyuyodu belkı yanaımıstır dıye baska doktora gıttım ve 4 aylık hamıle oldugumu ogrenmıstık ve cınsıyetınıde ogrenıp eve gelmıstım bıraz daha beklesem dogup yapıcak haberım olmucaktı:)))))))
bende 5,5 yıldır bekliyorum ama tık yok. aşılama 3 defa yaptırdık tutmadı.tıkır tıkır adet görüyorum.tüpler açık. görünürde bi sorun da yok. eşiminde sperm değerleri fena değil hani. ama hala bekiyorum. kim bilir kaç yıl daha bekleyeceğim. hiç umudum kalmadı. sadece Allah tan umut kesilmemesi gerektiği için Allaha inanıyorum sığınıyorum.Ahh ahh insanlar ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar. ben sadece onları seyretmekle yetiniyorum. gözlerimdeki yaşlar akmak için sıraya dizildiler yine.içim buruk. Acaba Rabbil Alemin bana da evlat verir mi ki? ötelerden gelen müjdeye ihtiyacım var.
Merhaba benim adetim bir iki gün oynama yapıyor yani 28 29 30. Günlerde başlayabiliyor. Bugün 29.gundeyim adet belirtim yok. Karnım ağrılı gibi baslicak gibi olurdu ama yok. Şiddetli göğüs agrm olurdu şuan hafif. Yine kendimi kandirmak istemiyorum hafif akıntım var çok yoğun değil ama. Şeffaf kokusuz. Yani bir hafta daha bekleyin diyorum test yapmicam hayal kırıklığı olmaması için. Sizce normal mi ben mi abartiyorumTam 4,5 senedir bu sayfadan hamilelik belirtilerini okur kendimi yoklardım.O belirtilerin hamile olunca kesinlikle olacağına inanmıştım.Bu ay hiç tahmin bile etmezdim hamile olacağımı.Çünkü Ocak sonunda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı 2.aşılama için Haziranı beklerken Martta hamile olduğumu öğrendim.
Göğüs ucu acıması denen şey hiç olmadı bende halen yok.Olmazsa olmaz bir belirti gibi görürdüm onu.
Kasık karın ağrılarım daha 6.hafta da başladı.Benim tek belirtim belirti olarak sayarsak feci halde grip oldum o kadar.Bu yazıyı özellikle yazdım çünkü ben belirtileri sürekli yoklardım ama hiç bir belirtiyi yaşamadan hamile kaldım.Belirtilere çok kafayı takmayın.Herkeste hamilelik farklı seyredermiş.Herkeste aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok.
Rabbim tüm dileyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah.