• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey anlamadım bu işten. ..

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
Merhaba hanımlar. .. erkek arkadaşım bundan iki saat önce beni aramış uyuyordum duymadım ardından mesaj atmış nerdesin sen falan filan... uyandım geri aradım uyuyordum diye bende. ... ya geldim dedi benim oldgm yere kendisi iki saat uzaklıkta normalde bu saatlerde işi olmasa biz görüşmeyecksek gelmezdi ki görüştüğümüz de bile bir sürü bahane iş oluyor da bilmem nede ne yapıyorsun dedim burda arkadaşla geldik .....ya gideceğiz dedi orası daa br mahalle hayırdır falan diyemedim görüşürüz dedi kapattı uykuluydum zaten sonra mesajlar attım cevap yok gittiği mahallede ünlü bir yer yani adı çıkmış arkadaş ortamı da yoktu kendisinin hadi mesaja niye cevap yok yoksa beni aldatiyor mu

Bence senin içine kuşku düşürmek için o mahallenin adını vermiştir
Sanmıyorum seni aldattığını
Aldatacak insan izini belli etmemeye çalışır

Özellikle seni kiskandirmak kizdirmak için yapmis belliki yoksa seni niye arasin nereye gittigini neden soylesin saf mi bu cocuk

Özellikle seni kiskandirmak kizdirmak için yapmis belliki yoksa seni niye arasin nereye gittigini neden soylesin saf mi bu cocuk
Ama şöyle bir durum var gittiği yere daha önce hiç gitmedi bilmiyor burali da değil ben biliyorum ben ve benim tanıdığım yüz kişiye sorarsanız orda yapılabilecek hiç bir şey yok sadece bilinen mekanlar var onun için gelmiş derler normal bir yer değil yaniii

Back
X