Hiç bir şey beni mutlu etmiyor, çocuklarım bile :(

Arkadaşlar paylaşmak istedim.herkes deli gibi çocuklarını severken ben buz gibiyim. Aslında sadece onlara değil, anneme, kardeşime bile sarılasım gelmiyor. Önceden böyle değildim tabi. En kötü günlerimde bile çocuklarımla mutlu olur, sımsıkı sarılır, en güzel şiirleri onlara yazardım. Beni görünce anne diye sımsıkı sarılıyorlar, gözlerinin içi gülüyor yavrularımın. 2 ve 6 yaşındalar. Son derece soğukkanlı, duygusız bi haldeyim.hayal kırıklıkları na takılıp kalıyorum. Beni seven insanlar, severek yaptığım mesleğim, kariyerim, başarılarım. Hiç bir şey beni mutlu etmiyor.en ufak bir heyecan yok. :KK43: Psikoloğa mı gitmem lazım, ilaç mı kullanmalıyım. Yaşayıp atlatan biri bana yardım etsin.

Psikoloğa görünün derim ben, gerekirse o sizi psikiyatriye de yönlendirir. Hem terapi hem ilaç da kullanabilirsiniz.

Sanki birşeyler tükenmiş gibi hissettim sizde. Dönem dönem herkes yaşayabilir. Manevi anlamda yorulmuş gibisiniz. Değişik aktiviteler de belki biraz iyi gelebilir size...

Psikoterapi tavsiye ederim. Ilaclar falan bir yere kadar. İçsel bir yolculuga çıkıp babanizi affetmeniz lazim. Diyorum da ben de hala emekliyorum...

Eşinizi neden eklemediniz sahip olduğunuz şeyleri sayarken yada evliliğinizi
Belki de asıl sorun burada. Üzerini kapatmaya çalışıyor beynim.. Eşini deliler gibi severken hayatımın enn büyük kırgınlığını yaşattı bana. Eşim hayatımdaki en büyük maddi manevi destekçim. Km.lerce uzagımda olsa bile elini hiç üstümden çekmeden her şeyime koşar yetişir. Hayatımda hiç kimseden görmediğim sevgiyi, değeri, ilgiyi onda gördüm. Deli gibi bağlandım. Ama hayatımın en büyük kırgınlığını da o yaşattı yine bana. Belki de kördüğüm burasıdır. Ben yine de her şeye rağmen çocuklarını eskisi gibi sevmek, başka şeylerle mutlu olmak, için sıkılmadan uyanmak, geceleri uykumu bölen hatıraları silmek istiyorum.
Babam olmadı hiç hayatımda. O sevgiyi ve bağlılığı tanımıyorum

Belki de asıl sorun burada. Üzerini kapatmaya çalışıyor beynim.. Eşini deliler gibi severken hayatımın enn büyük kırgınlığını yaşattı bana. Eşim hayatımdaki en büyük maddi manevi destekçim. Km.lerce uzagımda olsa bile elini hiç üstümden çekmeden her şeyime koşar yetişir. Hayatımda hiç kimseden görmediğim sevgiyi, değeri, ilgiyi onda gördüm. Deli gibi bağlandım. Ama hayatımın en büyük kırgınlığını da o yaşattı yine bana. Belki de kördüğüm burasıdır. Ben yine de her şeye rağmen çocuklarını eskisi gibi sevmek, başka şeylerle mutlu olmak, için sıkılmadan uyanmak, geceleri uykumu bölen hatıraları silmek istiyorum.
Ne gibi bir kırgınlık? Şahsen hayatımda birşey yolunda gitmezken en sevdiğim şeyleri yaparken bile zevk almam . Aklım hep ordadır yada o durumun yarattığı çaresizlik veya boşluktadır . Önce hayatınızda sizi dibe iten şeyin ne olduğundan emin olun .eminim ki çocuklarinizi deli gibi seviyorsunuz ve sizi kisada olsa güldürebiliyorlardirda . Yaşama sevincinizi alan şeyi bulup çözmeye çalışın . Km lerce uzaktan dediniz eşiniz için belkide ilgisizlik bir erkeğin size yakından verebielcegi değerin yokluğudur sizi boyle yapan

Hayal Kırıklığım olmuş bitmiş, değiştiremediğim, değiştiremeyeceğim, şuanda mesafe koyduğum ama olanları asla hazmedeğim biri ve yaşattıkları yüzünden..

ne oldu, tam anlatsanız. aldattı filan mı?

Back
X