- Emoji Skoru
- 301
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Kötü olaylar yaşadığım 1 Aydan beri. Kendime önem ve sevgi vermem lazım dediğim andan itibaren daha da çöktümDepresyonda olabilirsin.
Ya da tembelsindirNe zamandır böylesin?
Ben su anda her şeyi sıcaklara bağlıyorum. Klimalı oda dışında parmağımı oynatamiyorum...Arkadaşlar hiç bir şey yapmak istemiyorum. Spordam saat alıyorum gitmiyorum mal mal yatıyorum neden böyle
Yaşadıkların sebebiyle yeniden aynılarını yaşamanın korkusuyla kendini bastırıyor, sabote ediyor olabilirsin. Psikolojik yardım alman en doğrusu.Kötü olaylar yaşadığım 1 Aydan beri. Kendime önem ve sevgi vermem lazım dediğim andan itibaren daha da çöktüm
OlabilirYaşadıkların sebebiyle yeniden aynılarını yaşamanın korkusuyla kendini bastırıyor, sabote ediyor olabilirsin. Psikolojik yardım alman en doğrusu.
Depresyonda olabilirsin.Bir psikolog ya da psikiyatriye danışırsanız durumunuzla alakalı bilgi verecektir.Lütfen duygularınızı görmezden gelmeyim sonra katlanarak daha da büyüyorlarArkadaşlar hiç bir şey yapmak istemiyorum. Spordam saat alıyorum gitmiyorum mal mal yatıyorum neden böyle
Tesekkur ederimDepresyonda olabilirsin.Bir psikolog ya da psikiyatriye danışırsanız durumunuzla alakalı bilgi verecektir.Lütfen duygularınızı görmezden gelmeyim sonra katlanarak daha da büyüyorlar
ne zamandan beri böylesiniz? depresyon olabilir mi ya da bu sıcak havalardan dolayı da olabilir.Arkadaşlar hiç bir şey yapmak istemiyorum. Spordam saat alıyorum gitmiyorum mal mal yatıyorum neden böyle
ne zamandan beri böylesiniz? depresyon olabilir mi ya da bu sıcak havalardan dolayı da olabilir.