benim kızımda su ile yaşıyor kaç gün oldu saymadım .. zorlama diyorlar o zaman aç kalacak zorlasam ağlamaya başlıyor allah korusun ya boğazına kaçarsa. belki yer diye mama hazırlıyorum yaptığımı döküyorum... karnı aç ama halinden memnun diyette benim kız bol su içiyor :)
benim kızımda su ile yaşıyor kaç gün oldu saymadım .. zorlama diyorlar o zaman aç kalacak zorlasam ağlamaya başlıyor allah korusun ya boğazına kaçarsa. belki yer diye mama hazırlıyorum yaptığımı döküyorum... karnı aç ama halinden memnun diyette benim kız bol su içiyor :)
:roflol::roflol::roflol:valahı arkadasım dokutum mamalarla 2cocuk doyar arkadasların cocukları 8kıloyu astı bızden kucukler bıle bızım kıloya yaklastı ama bakıyorum tıkıyolar pırınc unlarını cıcıbebe lerı bız sakındıkca en ıyılerını aldıkca yemıyolar google dıye bır marka var1ytl benım bebıste onu sevıyo ama ben vermek ıstemıyorum kocaman kutu 1ytl o ne kadar yaralı olabılırkı bız bunları sakındıkca peslerınde kostukca yemıyolar anlamadım vallahı moralım 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?