• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şeye tepki vermiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dipso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
slm kızlar size danışmak istediğim birşey var 23 yaşındayım 3yıllık bi ilişli sonrasında4 yıllık evliyim 2 çocuğum var pek iyi bir evliliğim yok çok kötü şeyler yaşadım aştığımızı sayarak kötü şeyleri evliliğimize devam ediyoruz ama iletişimimiz pek iyi deil . Eşim beni mutlu etmek için pek çaba sarf etmiyor aslınabakar sanız beni pek umursadığını düşünmüyorum hep yalnızım herşeyde heryerde birlikte yaptığımız hiç bişey Yok vs. Bana kötü davranıyor kötü şeyler söylüyor... ama ben artık hiç bir şeye tepki vermiyorum veremiyorum üzülmüyorum yaptıklarına söylediklerine kızmıyorum ağlamıyorum bile hatta saçma şeylere gülüyorum sizce bu normal mi yoksa ben kafayı mı yiyorum ne yapmalıyım?

Daha genceciksin ya. Ömür boyu böyle mi yaşayacaksın? Senin de mutlu olmaya hakkın var. Ya beraber bir şeyler yapıp bu kötü durumdan kurtulun ya da olmuyorsa siz kendinizi kurtarın.

Daha genceciksin ya. Ömür boyu böyle mi yaşayacaksın? Senin de mutlu olmaya hakkın var. Ya beraber bir şeyler yapıp bu kötü durumdan kurtulun ya da olmuyorsa siz kendinizi kurtarın.
2çocukşa kendimi çok kurtarmam çok zor:( beraber bişeyler yapmak için çok uğraştım ama sonuç alamadım artık içimden gelmiyor

Kabullenmis ve pes etmişsiniz.Güçlü olun.Eşinizle ciddi anlamda konuşun. Bunun böyle devam etmeyeceğini sabrınizin bittiğini açıkça söyleyin. Böyle hayat geçmez. Baktınız aynı bence ayrilin.

Kabullenmis ve pes etmişsiniz.Güçlü olun.Eşinizle ciddi anlamda konuşun. Bunun böyle devam etmeyeceğini sabrınizin bittiğini açıkça söyleyin. Böyle hayat geçmez. Baktınız aynı bence ayrilin.
2tane çocuğum var ekonomik özgürlüğüm Yok ayrılsam ne yapcam:(

Eğer kendine güveniyorsan çalısir cocuklarima bakabilirim diyosan bence yapman gereken net kücuk yasta evlenmissin biraz da .23 yasinda bu ne bıkkınlık boyle nasıl ömür geçicek

Eğer kendine güveniyorsan çalısir cocuklarima bakabilirim diyosan bence yapman gereken net kücuk yasta evlenmissin biraz da .23 yasinda bu ne bıkkınlık boyle nasıl ömür geçicek
Kendime güvenemiyorum çünkü çocuklarım çok küçük yapamam

ah bu aileler
küçücükken niye evlendirirler sizi üzülüyorum...:(

2tane çocuğum var ekonomik özgürlüğüm Yok ayrılsam ne yapcam:KK43:
Aileniz destek olmazmi?Siz gençsiniz çalışır çocuklara bakarsınız. Ayrıca eşiniz de destek olmak zorunda sonuçta onunda çocukları.
Siz böyle boyun eğer ayrılmaya gücünüzün yetmediğini eşinize belli ederseniz oda size istediği gibi davranır tabiki.

Cnm, bir psikiyatr'dan randevu al ve vakit kaybetmeden git, yaşadığın durumdan bahset. Ve duygularını anlat. O sana yapman gerekeni söyleyecektir. İstersen kendi ailenden biriyle git, o da duysun yaşadıklarını. Ailenin sana bir şekilde sahip çıkması gerek. Bir yolunu bulsan. Allah yardımcın olsun cnm...

Back
X