• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç bir sorunum yok ama dr.um klomen verdi..aynı durumu yaşayanlar bana yardımcı olun

dropbydrop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
72
1
96
İstanbul
merhaba hanımlar.hemen konuya gireyim..15 aylık evliyim hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.dr dr gezdim bütün testlerimzi yaptırdık 2şer defa hemde eşimde bnde..sadece benm fsh birazck yüksek çıktı 1.testimde 10.78 2.testmdede 9.02 çıktı.kimi doktor değerimin iyi olduğunu kimi doktr brz yüksk olduğunu söyledi.en sonunda sıkıldım son defa iyi dr bulup gdicem ddm ve gttm oda brz yüksek olduğunu söyledi muayne etti ve herşey yolunda dedi klomen verdi.ama hastane uzak olduğu için ve bende çalıştığm için yumurta takibi yaptıramadım.bugünlerde yumurtlama günüm ve acayip bi şekilde sancılarım oluyo kasıklarımda bu normalmi??herşey yolunda dediği halde nedn klomen verdi sizce?benim bildiğim pko hastaları kullanıyo bunu.he bu arada iğne falanda vermedi sdece klomn verdi.adet olursan gel dedi.fsh değerim sizce nasıl?22. gün yapılan testimde 9.52 çıktı.progestrn testiydi galiba.rahm flmide cektrdm tüplrmde acık..önceden cok kafaya takardm bu hamile kalmayı ama artık düşünmüyorum..sadece sizinde fikrinizi almak istedim..yardımcı olursanız cok sevinicem..:54:

Allah yardımcın olsun demekten başka elden bişey gelmiyor maalesef.Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman gelicek bu nazlı bebecikler.bende seninle aynı durumdayım.13 aydır deniyouz ama gelen giden yok.hiç hamile kalamadım.rahim ilmi çekildim çok şükür temiz.ama dr.a gitmedim hiç takip için falan.sadece hormon tahlilleri yaptırıyorum bazen.bnmde fsh 8 küsurlu bişey.bu ay bal tarçın çörekotu yapıyorum yumurta büyütmek için.ne derece doğru bilmiyorum sağdan soldan duyduklarımı yapıyorum işte.bide hayıt otu içiyorum her gün. oda hormonları dengede tutuyo.sende kullnabilirsin hayıt otunu.klomeni dr. yumurta geliştirmek için veriyo bnm bildiğim.inşallah en yakın zamanda gelir bebeğin..:16:

Back