hiç-bir yere sığamıyorum gücüm kalmadı

selseldam1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
18
2
1
26
arkadaşlar iyi geceler şuan o kadar çaresizim ki resmen ömrüm gözümün önünde çürüyor.
bu yaşıma kadar şehirde olmamıza rağmen sadece hergün ders çalıştım evet hergün hor goruldum istedigim hiçbişey olmadi çok mutsuzum psikolojim bozuldu sınav anında doğru düzgün bisey yapamadim ama yine de 4 yıllık sağlık fakültesinde bir bolum de okuyorim.
okuduğum bölümden dolayı bile asagilaniyorum ailem tarafından cunki bana kitap almışlar arkadaşlar, evet kitap.
dayanamıyorum artık 1 gram gücüm kalmadı
kız olduğum için her şeye konuşuyorlar
bana özür dilerim ama kasar muamelesi yapıyorlar
ama benim sadece yıllarım en güzel gunlerim çürüyor arkadaşlar
ne yapmalıyım ben ağlamaktan pis küfürler yemekten aşağılanmaktan bunaldim
intihar için şuan gucumu topladım sayılır
çektiğim gunlerim kasvetlerin sonucu nu mu olacakti?

arkadaşlar iyi geceler şuan o kadar çaresizim ki resmen ömrüm gözümün önünde çürüyor.
bu yaşıma kadar şehirde olmamıza rağmen sadece hergün ders çalıştım evet hergün hor goruldum istedigim hiçbişey olmadi çok mutsuzum psikolojim bozuldu sınav anında doğru düzgün bisey yapamadim ama yine de 4 yıllık sağlık fakültesinde bir bolum de okuyorim.
okuduğum bölümden dolayı bile asagilaniyorum ailem tarafından cunki bana kitap almışlar arkadaşlar, evet kitap.
Canım bi sakin ol ne intiharı daha önünde çok güzel yılların olacak aileni boşver çok güzel okumuş kazanmışsın onlar konuşsun dursun tıka kulaklarını okulunu bitir kendi ayaklarının üzerinde dur hiç kimsenin seni küçük görmesine aşağılamasına izin verme sen okulunu bitirmeye bak

Biraz detay verirsen biz çözeriz dur bakalım bi sakin ol

Oku kendini derslerine ver biraz sabret mesleğini eline alınca herşeyi geride bırakacaksın.
Sadece sen değilsin emin ol herkes farklı zorluklarla bir yerlere geldi.

4 üstünden ortalamam 3.7 o bile yetersiz aptal goruyolar beni
evde hiç bi değerim yok
bölümü beğenmedikleri için şehir dışına da yollamadilar
çıkmazın içindeyim
hicbi sosyal aktivitem yok
++ sürekli baskı
+++erkek kız evlat ayrimi

harçlık verirken bile afra tafra
bisey söyleyince defol dışarı çık surdan tavırları
bunu babam yapıyor
evet ne acı değil mi
ben bu kadar fazlaslsini gerçekten kaldıramıyorum
en sonunda bu evden cesedim cikar

beni okuduğum bölümden he4weyden soğuttular
erkeklerle mi buluşuyor bu der mi bi insan kizi için
kurtulusum ne olur ben daha 1. sınıfım

4 üstünden ortalamam 3.7 o bile yetersiz aptal goruyolar beni
evde hiç bi değerim yok
bölümü beğenmedikleri için şehir dışına da yollamadilar
çıkmazın içindeyim
hicbi sosyal aktivitem yok
++ sürekli baskı
+++erkek kız evlat ayrimi
Onlar yollamasın sen kendin yap başvurunu git.
Burs/kredi alıyor musun?
Kyk da kalırsan birde ufak çaplı part time bulursan yorulursun ama kafan rahat olur.

Diplomayı alınca bas git bul kendine bir şehir senin durumunda olan çok kişi var onunla bi ev tut iş bulun çalışın hattını vs değiştir seni bulmasınlar ondan sonra görürler kaşarı vs.

kredi alıyorum ama ona bile tavir yapiyolar durumumuz iyi olmasina ragmen bana v3rdigi 5 kurusun hesabını yapıyor

Diplomayı alınca bas git bul kendine bir şehir senin durumunda olan çok kişi var onunla bi ev tut iş bulun çalışın hattını vs değiştir seni bulmasınlar ondan sonra görürler kaşarı vs.
çok yoruldum çok onlar yzunden tip kazanabilecekken üstelik istemediğim bölümdeyim herşey berbat çıkmaza girdim
sınav günü bile 1001 tehditle girdim ben
beni sadece strese soktular

kredi alıyorum ama ona bile tavir yapiyolar durumumuz iyi olmasina ragmen bana v3rdigi 5 kurusun hesabını yapıyor
Bırak desin duyma umursama sadece okuluna odaklan gencecik yaşın önünde çok güzel yılların olacak inşallah önce cefa sonra sefa.Okulundan eğitiminden vazgeçme sakın.Ayrica bölümün birçok insanın isteyeceği bir bolum .

çok yoruldum çok onlar yzunden tip kazanabilecekken üstelik istemediğim bölümdeyim herşey berbat çıkmaza girdim
sınav günü bile 1001 tehditle girdim ben
beni sadece strese soktular
Benimde ailem malesef sinir hastasıydı hem ana hem baba neler yaşadım neler emin ol seninkinden çok daha kötüydü zerre ilgilenmediler ne okul ne kitap ne bişey açıktan okuyabildim bende.

kimseye anlatamıyorum derdimi buraya dökmek istedim ama yazarken bile gözlerim doluyor bu kadar yazabildim
bunu hakedecek ne yaptım ki ben
erkek kardeşim var
paşalar gibi yaşıyor can-ı sağolsun onun
ama ben kendim seçmedim ki kız olmayı

Benimde ailem malesef sinir hastasıydı hem ana hem baba neler yaşadım neler emin ol seninkinden çok daha kötüydü zerre ilgilenmediler ne okul ne kitap ne bişey açıktan okuyabildim bende.
babam alkolik sarhoş annem sınır hastası evde huzur yok dayanamiyorum...

kimseye anlatamıyorum derdimi buraya dökmek istedim ama yazarken bile gözlerim doluyor bu kadar yazabildim
bunu hakedecek ne yaptım ki ben
erkek kardeşim var
paşalar gibi yaşıyor can-ı sağolsun onun
ama ben kendim seçmedim ki kız olmayı
Sen de inadına bir kız çocuğu olarak nasıl başarılara imza atılacağını göster.

Back
X