Canım çok güzel açıklayıcı yazmışsın gerçekten çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım Ece Targıt'ın videolarına.. Yalnız bişey sorucam güneş kremi olayını anlayamdım komedanlara sebep mi oluyor iyi mi oluyor?? Bir de bu 50 faktör yazanlar varya onları mı diyosun yani onlar cildimi yapış yapış yapmaz mı ??
Hangi marka?diyecektim ki cvp verilmiş.10tllik yağ da gerçek yağ miki.Daha yüksek markalara bakmak lazım.merhaba ben 3 gündür kullandığım ve bu 3 gunde bıle gozle gorulur etki aldığım bişey buldum sonundaa :)) benımde cildim cok hassas ve cok kuru kremler makyajlar derken cıldım yoruldu bırazda puruzledi gözeneklerım belırgınleşti.yaklasık 1 yıldır bayaa bı arastırdım ne kullanıyım ne yapayım dıye.. doğal maskelerden yağlardan falan cogunu denedım. şuanda nar çekirdeği yağı kullanıyorum. dediğim gibi 3 gun oldu ve gozeneklerım bıle kuculdu.. yazımı okuyan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kullanmanızı.
Merhabalar.. ben 23 yaşındayım ergenliğimden beri cildimde pütürcükler vardır böyle kapalı komedanlar falan ergenlikte pek takmydum sonra üni ye geçtim ve ara ara çoğalarak devam etti bu sivilceler pıtırçıklar falan.. bikaç kez gittim cildiyeye bana kremler verdi ancak bitince geri başladı sivilcelenmeler.. hiç bi zaman pürüzsüz bi cildim olmadı ya dışarda göryrm bazen böyle çok özeniyorum( cildm çok hassas böyle bazen maske yapyrm o limon mesela mahvediyo beni kullanmyrm ne kullancm ne yapcm blmyrm ne sürsem kızarıyo suratım aslnda cildim kuru da değil yaaaaa niye bu kadar hassas bilmyrm.. tonik temzleme jeli falan da kızartıyo anlamdm ki yaaaa yardım edin nollllluurrr ((
O ne olakiÖyle kremlerle, ev yapımı maskelerle falan pürüzsüzlüğün yakalanacağına kesinlikle inanmıyorum ve kesinlikle dermapen i denemenizi tavsiye ediyorum.
O ne olaki
Bu dediğin sivilce gozenek kızarıklık üçü icin mi?Benim gozenek sorunun var daha çok aslında yoksa temiz.Onun için de olur mu?Güzellik merkezlerinde kac seans kaç para?Derma-pen, isminden de anlaışabileceği gibi ucu iğneler dolu kalem tarzında bir cihaz. İğneleri tek kullanımlık tabii ki.
Önce cildi baya uyuşturuyorlar. Sonra serumlarla işlemi yapıyorlar. Cildin kanıyor hatta. İlk görünce çok şaşırmıştım ama 2 güne kızarıklık tamamen geçiyor. İşlem bitince de maskeyle sakinleştiriyorlar.
Sonra ne mi oluyor? Gelsin övgüler:)) Benim cildim gerçi hiçbir zaman sivilceli, sorunlu bir cilt olmadı ama inanılmaz parlıyor. Tertemiz görünüyor. Mimik çizgilerim mesela kayboldu benim için en önemlisi bu.
Onun dışında gözlerimle sivilce izlerinin nasıl gittiğini, gözeneklerin nasıl kapandığını gördüm. Tabii bu sivilce gözenek sorunu tek seansta gitmez ama tek seans bile etkisini görmek için yeterli.
Bu dediğin sivilce gozenek kızarıklık üçü icin mi?Benim gozenek sorunun var daha çok aslında yoksa temiz.Onun için de olur mu?Güzellik merkezlerinde kac seans kaç para?
Ha tamam.Gozenek ve sivilce için mi peki bu?Bende sivilce herzaman çıkmaz çıkarsa çenemde kistik falan .Gozenek için cilt yenileme sıkılaşması için gitmek istiyorum.Soyle parlasin bir de:)Mezoterapi duymuştum bir de .Bu ondan farklı mi acaba.Kızarıklık için mi derken? onu bilmiyorum. Benim bahsettiğim kızarıklık işlemden sonraki 2 gün kalan kızarıklık. Ama rahatsız etmiyor beni.
Seans sayısını onlar belirler de ben teker seanslık gidiyorum. 2-2,5 ayda gidiyorum şu sıralar. Seans parası da en son söylediğim kişiye 200 den yaptılar. Toplu seans alınca değişebilir ama ben bu tarz işlemlerde önce tek seans gidilmeli diye düşünüyorum.
Ha tamam.Gozenek ve sivilce için mi peki bu?Bende sivilce herzaman çıkmaz çıkarsa çenemde kistik falan .Gozenek için cilt yenileme sıkılaşması için gitmek istiyorum.Soyle parlasin bir de:)Mezoterapi duymuştum bir de .Bu ondan farklı mi acaba.
Tsk ederim bu arada bilgilendirme ıcin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?