Sivilceli Ciltler Hiç bir zaman pürüzsüz bir cilde sahip olamayacak mıyım:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ilayda126

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2016
73
26
3
25
Merhabalar.. ben 23 yaşındayım ergenliğimden beri cildimde pütürcükler vardır böyle kapalı komedanlar falan ergenlikte pek takmydum sonra üni ye geçtim ve ara ara çoğalarak devam etti bu sivilceler pıtırçıklar falan.. bikaç kez gittim cildiyeye bana kremler verdi ancak bitince geri başladı sivilcelenmeler.. hiç bi zaman pürüzsüz bi cildim olmadı ya dışarda göryrm bazen böyle çok özeniyorum :(( cildm çok hassas böyle bazen maske yapyrm o limon mesela mahvediyo beni kullanmyrm ne kullancm ne yapcm blmyrm ne sürsem kızarıyo suratım aslnda cildim kuru da değil yaaaaa niye bu kadar hassas bilmyrm.. tonik temzleme jeli falan da kızartıyo anlamdm ki yaaaa yardım edin nollllluurrr:(((

İlayda merhaba, Ebru ben. Benim de karma bir cildim var, zaman zaman çok fazla sivilcelenme oluyor ve geçmişte rooaccutane kullanmışlığım da var. Eskiden beri neredeyse her türlü cilt ürünü ve kremini denedim. Ancak 4 ay önce bir ürün markasıyla tanıştım. Hücre yenileyici özelliğiyle sivilce, egzama, yaşlanma gibi cilt sorunlarına iyi gelen bir ürün serisi var: Luminesce. Sivilcelerim geçti ve yüzümdeki kurulukları nemi öyle güzel dengeledi ki. Bir taraftan hücre de yeniliyor çünkü insan kök hücresi içeren bir ürün. KEsinlikle faydasını görürsü, herkese öneriyorum. Cildi daha canlı ve diri parlak nemli hale getiriyor. Temizleyici, serum, gündüz ve gece kremi var. Bunları sabah akşam düzenli kullanmak gerekiyor. Satın almak istersen konuşalım özelden yönlendiriyim seni. Umarım faydasını görürsün ve işe yarar. Sevgiler,

Cildini tanıyıp ona göre ürünler seçmelisin, ne yazık ki Türkçe çok fazla içerik yok cilt bakımıyla ilgili. Youtube da Ece Targıt kanalını mutlaka izlemeni öneririm, onun cildinden anlarsın bilgisini. Onun dışında hassas ciltler için düzenli bir nemlendirici muhakkak kullanmalısın ve kullanmıyorsan YAZ-KIŞ her daim güneş kremi kullanmalısın hassas ciltlerde komedonlara, kızarıklıklara neden oluyor d vitamini kaynağımız... Bir de şöyle ünlenen ürünlere gitme hemen, tonik cidden gereksiz bir ürün suyla da pıt pıt yapsan aynı sonucu alacaksın. Pamuk kullanıyorsan kullanma yüzüne. Nemlendirici temizleyiciler tercih et ve sözde yetkili, bilgili satış danışmanlarının değil kendin için araştırıp bulduğun sana uygun ürünleri alıp çıkmalısın. Ayrıca sana dokunan, hassasiyete sebep olan ürünlerin içerik kısmına bakmanı öneririm ortak bir içerik olabilir ondan uzak durursun böylece. Alkol türevleri mesela, Ece Targıt'ın kanalına bak bu mevzular için, ayrıntılı ve bilgilendirici anlatıyor, sağolsun ben de ordan biliyorum biraz:dondurma:

Canım çok güzel açıklayıcı yazmışsın gerçekten çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım Ece Targıt'ın videolarına.. Yalnız bişey sorucam güneş kremi olayını anlayamdım komedanlara sebep mi oluyor iyi mi oluyor?? Bir de bu 50 faktör yazanlar varya onları mı diyosun yani onlar cildimi yapış yapış yapmaz mı ??

Canım çok güzel açıklayıcı yazmışsın gerçekten çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım Ece Targıt'ın videolarına.. Yalnız bişey sorucam güneş kremi olayını anlayamdım komedanlara sebep mi oluyor iyi mi oluyor?? Bir de bu 50 faktör yazanlar varya onları mı diyosun yani onlar cildimi yapış yapış yapmaz mı ??

Güneşin kendisi sebep oluyor komedonlara ve birçok cilt sorununa. Açık tenliysen 50 faktör kullanmanı öneririm değilsen 30 da yeterli olur diye düşünüyorum ama yaş aldıkça faktör yükseltilmeli, faktörler arası çok fark yok ama güneşli bir bölgede yaşıyorsan 50 tabiki daha iyi olur, güneş ciltteki birçok sorun gibi kırışıklıklar üzerinde de ciddi rol oynuyor. Şu yapış yapış meselesi de güneş kreminden kremine değişiyor. Fluid yazan akışkan kıvamdakiler direk emiliyor ince krem gibi bunun gibi -la roche posay 50+ anthelios xl fluide- nin tester ürününü kullandım ilk defa böyle bir güneş kremi gördüm hiç yapış yapış değil çok akışkan. Elimdekileri bitirince buna geçebilirim mesela ya da biodermada da var aynı şekilde. Fluid yazmasına dikkat edebilirsin mesela ya da tester/deneme ürün isteyebilirsin gerçi hiç sanmıyorum vereceklerini ama malum :(

merhaba ben 3 gündür kullandığım ve bu 3 gunde bıle gozle gorulur etki aldığım bişey buldum sonundaa :)) benımde cildim cok hassas ve cok kuru kremler makyajlar derken cıldım yoruldu bırazda puruzledi gözeneklerım belırgınleşti.yaklasık 1 yıldır bayaa bı arastırdım ne kullanıyım ne yapayım dıye.. doğal maskelerden yağlardan falan cogunu denedım. şuanda nar çekirdeği yağı kullanıyorum. dediğim gibi 3 gun oldu ve gozeneklerım bıle kuculdu.. yazımı okuyan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kullanmanızı.

canım hazır yağ aktardan aldım.benımkının markası -herbal palace- 10 tl bişey.. ciltte yağlı bir etki bırakmıyo emiyo hemen ama bilmiyorum ki yağlı cilde uygunmu :/ kullanan yorumlarına bı bakın ınternetten,bide aktarada sorsanız iyi olur yağlı cilde uygunmu diye..

merhaba ben 3 gündür kullandığım ve bu 3 gunde bıle gozle gorulur etki aldığım bişey buldum sonundaa :)) benımde cildim cok hassas ve cok kuru kremler makyajlar derken cıldım yoruldu bırazda puruzledi gözeneklerım belırgınleşti.yaklasık 1 yıldır bayaa bı arastırdım ne kullanıyım ne yapayım dıye.. doğal maskelerden yağlardan falan cogunu denedım. şuanda nar çekirdeği yağı kullanıyorum. dediğim gibi 3 gun oldu ve gozeneklerım bıle kuculdu.. yazımı okuyan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kullanmanızı.
Hangi marka?diyecektim ki cvp verilmiş.10tllik yağ da gerçek yağ miki.Daha yüksek markalara bakmak lazım.
Şu meşhur sudocrem ı dene bir de.Bir iki kullandim.Kulagimdaki hafif yarayı bir günde geçirdi. Uzun sutedir duruyordu.Denildiği kadar varmış
Cildine limon kullanma.Tahris eder.Bal yoğurt maskesi yap haftada iki üç.Salatalik suyunu sık meyve sikacaginda buzluğa dondur hee yüz yıkamada sur.Yatistiriyor.Cilek de bulursan aydınlatıyor.
Içeriği temiz ürün ara Örnek gratis -watson da himalaya markasının neen özlü yüz köpüğünü beğeniyorlar.Bir de yağsız nemlendiri al.Yazin cilt yahlanir kisin kurur ona gore urun al.Hazir bayram indirimi

Son düzenleme:
Bir de maddi sorun yoksa biodermada var boyle bir seri yagli hassas kızarıklık serisi.AR serisi . Dışı kırmızı.Maskesi var yatistirici.Temizleme jeli nemlendiricisi.Extradan maddi sorun yoksa Babe nin aleovera jeli var.Bunlar yatistirabilecek urunler.Netten bak daha ucuz olur.Turuncukasa.com mamacim.com eczanemde.com

Merhabalar.. ben 23 yaşındayım ergenliğimden beri cildimde pütürcükler vardır böyle kapalı komedanlar falan ergenlikte pek takmydum sonra üni ye geçtim ve ara ara çoğalarak devam etti bu sivilceler pıtırçıklar falan.. bikaç kez gittim cildiyeye bana kremler verdi ancak bitince geri başladı sivilcelenmeler.. hiç bi zaman pürüzsüz bi cildim olmadı ya dışarda göryrm bazen böyle çok özeniyorum :KK43:( cildm çok hassas böyle bazen maske yapyrm o limon mesela mahvediyo beni kullanmyrm ne kullancm ne yapcm blmyrm ne sürsem kızarıyo suratım aslnda cildim kuru da değil yaaaaa niye bu kadar hassas bilmyrm.. tonik temzleme jeli falan da kızartıyo anlamdm ki yaaaa yardım edin nollllluurrr:KK43:((

Öyle kremlerle, ev yapımı maskelerle falan pürüzsüzlüğün yakalanacağına kesinlikle inanmıyorum ve kesinlikle dermapen i denemenizi tavsiye ediyorum.

Derma-pen, isminden de anlaışabileceği gibi ucu iğneler dolu kalem tarzında bir cihaz. İğneleri tek kullanımlık tabii ki.
Önce cildi baya uyuşturuyorlar. Sonra serumlarla işlemi yapıyorlar. Cildin kanıyor hatta. İlk görünce çok şaşırmıştım ama 2 güne kızarıklık tamamen geçiyor. İşlem bitince de maskeyle sakinleştiriyorlar.

Sonra ne mi oluyor? Gelsin övgüler:)) Benim cildim gerçi hiçbir zaman sivilceli, sorunlu bir cilt olmadı ama inanılmaz parlıyor. Tertemiz görünüyor. Mimik çizgilerim mesela kayboldu benim için en önemlisi bu.
Onun dışında gözlerimle sivilce izlerinin nasıl gittiğini, gözeneklerin nasıl kapandığını gördüm. Tabii bu sivilce gözenek sorunu tek seansta gitmez ama tek seans bile etkisini görmek için yeterli.

Derma-pen, isminden de anlaışabileceği gibi ucu iğneler dolu kalem tarzında bir cihaz. İğneleri tek kullanımlık tabii ki.
Önce cildi baya uyuşturuyorlar. Sonra serumlarla işlemi yapıyorlar. Cildin kanıyor hatta. İlk görünce çok şaşırmıştım ama 2 güne kızarıklık tamamen geçiyor. İşlem bitince de maskeyle sakinleştiriyorlar.

Sonra ne mi oluyor? Gelsin övgüler:)) Benim cildim gerçi hiçbir zaman sivilceli, sorunlu bir cilt olmadı ama inanılmaz parlıyor. Tertemiz görünüyor. Mimik çizgilerim mesela kayboldu benim için en önemlisi bu.
Onun dışında gözlerimle sivilce izlerinin nasıl gittiğini, gözeneklerin nasıl kapandığını gördüm. Tabii bu sivilce gözenek sorunu tek seansta gitmez ama tek seans bile etkisini görmek için yeterli.
Bu dediğin sivilce gozenek kızarıklık üçü icin mi?Benim gozenek sorunun var daha çok aslında yoksa temiz.Onun için de olur mu?Güzellik merkezlerinde kac seans kaç para?

Bu dediğin sivilce gozenek kızarıklık üçü icin mi?Benim gozenek sorunun var daha çok aslında yoksa temiz.Onun için de olur mu?Güzellik merkezlerinde kac seans kaç para?

Kızarıklık için mi derken? onu bilmiyorum. Benim bahsettiğim kızarıklık işlemden sonraki 2 gün kalan kızarıklık. Ama rahatsız etmiyor beni.
Seans sayısını onlar belirler de ben teker seanslık gidiyorum. 2-2,5 ayda gidiyorum şu sıralar. Seans parası da en son söylediğim kişiye 200 den yaptılar. Toplu seans alınca değişebilir ama ben bu tarz işlemlerde önce tek seans gidilmeli diye düşünüyorum.

Kızarıklık için mi derken? onu bilmiyorum. Benim bahsettiğim kızarıklık işlemden sonraki 2 gün kalan kızarıklık. Ama rahatsız etmiyor beni.
Seans sayısını onlar belirler de ben teker seanslık gidiyorum. 2-2,5 ayda gidiyorum şu sıralar. Seans parası da en son söylediğim kişiye 200 den yaptılar. Toplu seans alınca değişebilir ama ben bu tarz işlemlerde önce tek seans gidilmeli diye düşünüyorum.
Ha tamam.Gozenek ve sivilce için mi peki bu?Bende sivilce herzaman çıkmaz çıkarsa çenemde kistik falan .Gozenek için cilt yenileme sıkılaşması için gitmek istiyorum.Soyle parlasin bir de:)Mezoterapi duymuştum bir de .Bu ondan farklı mi acaba.
Tsk ederim bu arada bilgilendirme ıcin.

Ha tamam.Gozenek ve sivilce için mi peki bu?Bende sivilce herzaman çıkmaz çıkarsa çenemde kistik falan .Gozenek için cilt yenileme sıkılaşması için gitmek istiyorum.Soyle parlasin bir de:)Mezoterapi duymuştum bir de .Bu ondan farklı mi acaba.
Tsk ederim bu arada bilgilendirme ıcin.

Bir çok cilt problemi için. Gözenek, sıkılaşma, sivilce, göz altı morluğu, renk ton eşitsizliği, çizgiler vs vs vs... Serumlar cildin derinine gidiyor hem de hasar verilerek beyin tedavi ediyor. Benim de cildimde sorunlar yok. Ama bana sağladığı aydın, canlı yüz için ömrüm boyunca vazgeçememem herhalde :)
Mezoterapiyi tam bilmiyorum ama mantık benzer olabilir.
Rica ederim.

Back
X